SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3 (13/3)

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3 (13/3)

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Αναλυτικά τα όσα είπαν.

Οθέλο Χάντερ (Ολυμπιακός)

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 100-93, στο ΟΑΚΑ: “Και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα σε αυτό το πολύ μεγάλο, όπως εξελίχθηκε, παιχνίδι, αλλά τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε εμείς. Μετά την ήττα μας στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ, θέλαμε περισσότερο αυτό το παιχνίδι και το δείξαμε κατά τη διάρκειά του. Δεν ξέρω αν ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου ΤΟΠ 16 τη Ευρωλίγκα. Σίγουρα ήταν ένα από τα παιχνίδι που πρέπει να τα δώσεις όλα για να κερδίσεις. Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι, τα δώσαμε όλα και κερδίσαμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας. Δεν είμαι προπονητής, αλλά χάσαμε με πολύ σκληρό τρόπο στο τελευταίο παιχνίδι της Ευρωλίγκα. Αυτό που θέλουμε στο επόμενο είναι να κερδίσουμε, θέλουμε να έρθει η νίκη και τίποτα άλλο”.

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (Πλατανιάς)

Για την εκτός έδρας νίκη του Πλατανιά με 3-0 επί του Λεβαδειακού: “Αυτή η νίκη στην έδρα της Λιβαδειάς μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι μια καλή ομάδα και το έχει δείξει από τον Γενάρη και μετά την μεταγραφική ενίσχυση. Καταφέραμε και πήραμε αυτή τη νίκη, μετά την πικρία που μας άφησαν τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, τα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήρθαμε όμως εδω, δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και πήραμε τη νίκη. Ο αγωνιστικός χώρος ήγταν κακός, αλλά εμείς παίξαμε ομαδικά και πιστεύω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Η σωτηρία πλέον είναι στο χέρι μας. Θα κοιτάξουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δούμε στο τέλος της χρονιάς που θα φτάσουμε”

Παύλος Κυριακίδης (Ηρακλής)

Για την ισοπαλία του Ηρακλή 1-1 με την Βέροια: “Δεν μποορύμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε τους 3 βαθμούς, αλλά πληρώσαμε κάποιες στιγμές αδράνειας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, βγάλαμε και κάποιες φάσεις. Ήταν ένα παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ίδιος και για τις δύο ομάδες. Ο αγώνας πάει σε άλλη τακτική, με ψηλές μπαλιές. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ… Κοιτάζουμε την συνέχεια. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Φυσικά και θα είναι καλό να πάει η ομάδα στα πλέι οφ. Εμείς όμως κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος”.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ