SPORT24

Ο Βαρούχας για τις διαιτησίες σε όλα τα ματς της 4ης αγωνιστικής

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στονSport24 Radio 103,3τις διαιτητικές αποφάσεις της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (AUDIO)

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη τις διαιτητικές αποφάσεις της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Λεβαδειακός – Ξάνθη: «Στο πρώτο λεπτό έγινε ένα σουτ και ήταν η ίδια ιστορία που έγινε στο Ξάνθη – Ολυμπιακός με το σουτ του Φορτούνη και το χέρι του Λισγάρα. Εδώ η μπάλα δεν πήγαινε για γκολ και σωστά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη. Ο Γιουσούφ έβαλε ένα ωραίο γκολ και δεν ήταν οφσάιντ. Ήταν λάθος που ακυρώθηκε το γκολ. Μετά ο Ζαχαριάδης έπαιξε ένα τρομερό πλεονέκτημα. Πρέπει να του δοθούν τα εύσημα».

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: «Δεν είχε καμία φάση ο Διαμαντόπουλος, μόνο ένα πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ήταν εκτός περιοχής και σωστά έδωσε φάουλ».

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: «Το πέναλτι που έδωσε κατά του Ολυμπιακού ορθώς το υπέδειξε, γιατί σήκωσε το χέρι του ο Ρομαό. Αλλά θα πρέπει να δούμε αν η μπάλα προηγουμένως πέρασε από την γραμμή. Πως ξεκίνησε η φάση δηλαδή. Η μπάλα δεν είχε βγει και σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι από τον βοηθό Μπαλτά. Ο ίδιος βοηθός στο 80′ κακώς ανακόπτει τον Δουβίκα σε επίθεση του Αστέρα με υπόδειξη οφσάιντ. Στο 92′ δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι. Η θέση του διαιτητή είναι τέτοια που βλέπει ως παράβαση τη φάση, γιατί η μπάλα χτυπάει στο στήθος και στη μασχάλη του Ιγκλέσιας».

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: «Υπάρχει μία λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ που ένας παίκτης του Απόλλωνα φεύγει από κανονική θέση και τον υποδεικνύει οφσάιντ ο βοηθός Μεϊντανάς. Ευχάριστο απόγευμα για τον διαιτητή Κατσικογιάννη».

Πλατανιάς – Κέρκυρα: «Στο 69′ Ο Ντουαλά έχει κάρτα χτυπάει τον Βάνρτερσον και θα μπορούσε να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Γενικά η διαιτησία του Στυλιαρά ήταν καλή».

Λάρισα – Ατρόμητος: Στο 60′ ένας παίκτης της ομάδας του Περιστερίου προσπαθεί να εκβιάσει για να πάρει πέναλτι και ο διαιτητής Μάνταλος σωστά δείχνει κάρτα για θέατρο. Στο 85′ η κεφαλιά του Ρισβάνη σκάει εντός εστίας, άρα είναι γκολ. Στη συνέχεια η μπάλα επανέρχεται στον αγωνιστικό χώρο. Η φάση είναι αποκλειστικά του βοηθού Πάτρα, αυτός έπρεπε να το δει. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ».

Λαμία – ΑΕΚ:« Έχουμε δύο περιπτώσεις. Ο Πίτι ενώ έχει κάρτα σταματάει υποσχόμενη επίθεση της ΑΕΚ, ο διαιτητής Βάτσιος δίνει το πλεονέκτημα αλλά μπορεί να επανέλθει και να τον αποβάλει. Στη συνέχεια εκτίθεται γιατί ο παίκτης γίνεται αμέσως αλλαγή από τον Τεννέ. Στο πέναλτι που δίνεται υπέρ της ΑΕΚ δεν υπάρχει παράβαση, καθώς η ανατροπή είναι εκτός περιοχής. Δεν έπρεπε να δοθεί. Σε αυτές τις φάσεις που… μυρίζουν ο διαιτητής πρέπει να τρέχει και να είναι πιο κοντά».

Η ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα για την διαιτησία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ