SPORT24

"Ο Stoiximan κι η Στεφανίδη μοίρασαν… χαμόγελα"

"Ο Stoiximan κι η Στεφανίδη μοίρασαν… χαμόγελα"
EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την επίσκεψή της στο "Χαμόγελο του Παιδιού" στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της Stoiximan.

Η υπεύθυνη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan.gr, Ιωάννα Κοζαδίνου και η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Μπαϊρακτάρη, για την επίσκεψη τους στο σπίτι του "Χαμόγελου του παιδιού".

Οι δηλώσεις της υπεύθυνης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan Ιωάννα Κοζαδίνου: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε για ακόμα μία φορά στο σπίτι του"Χαμόγελου του παιδιού" στο Μοσχάτο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε εδώ. Είχαμε έρθει και είχαμε στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τους εργαζόμενους και τα 25 παιδιά που φιλοξενούνται εδώ. Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα Στεφανίδη που ήρθε εδώ μαζί μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της Stoiximan, που δείχνει ότι επιστρέφει στην κοινωνία όλα αυτά που μπορεί να προσφέρει".

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη: "Είμαστε στο Χαμόγελο του παιδιού. Πέρσι είχαμε πάει στο τηλεφωνικό κέντρο και είχα μάθει πολλά για την δράση του Χαμόγελου του παιδιού. Φέτος όμως που ήρθα στο σπίτι γνωρίστηκα με τα παιδιά και ήταν πολύ διαφορετικό. Το αισθάνθηκε πολύ διαφορετικό από τα απλά να πάω σε ένα τηλεφωνικό κέντρο. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία για εμένα και ελπίζω να ήταν και για τα παιδιά και με κάποια από αυτά συμφώνησα ότι την επόμενη που θα έρθω θα έχουν ήδη ξεκινήσει στίβο".

Για την ερώτηση που δέχτηκε από τα παιδιά και της έκανε εντύπωση και τι συμβουλή τους έδωσε: "Ένα παιδί με ρώτησε τι πιστεύω ότι έχω θυσιάσει για τον αθλητισμό. Του εξήγησα και το λέω πραγματικά πως δεν θεωρώ ότι έχω θυσιάσει κάτι, για τον αθλητισμό στη ζωή μου. Είναι θέμα επιλογής και νομίζω το εξήγησα καλά. Όταν είναι κάτι που το αγαπάς προτιμάς να μην παίξεις με τους φίλους σου από το να πας προπόνηση. Γι” αυτό δεν θεωρώ ότι έχω θυσιάσει κάτι και θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να το καταλάβουν αυτό τα παιδιά. Και αυτό είναι για όλους τους τομείς της ζωής, για ότι επιλέξουν να κάνουν".

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ιωάννας Κοζαδίνου και της Κατερίνας Στεφανίδη:

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ