SPORT24

Ο SPORT24 Radio 103,3 ακούει τη γνώμη σου

Ο SPORT24 Radio 103,3 ακούει τη γνώμη σου

Ο SPORT24 Radio 103,3 παίζει δυνατά και θυμίζει στους παλιούς ακροατές και συστήνει στους νέους τη μαγεία του αθλητικού ραδιοφώνου, τοποθετώντας σε πρώτο πλάνο τον ακροατή. Πες μας τη γνώμη σου για τη νέα ραδιοφωνική συνήθεια.

Ο SPORT24 Radio 103,3 fm αποτελεί την επέκταση του μεγαλύτερου αθλητικού brand της Ελλάδας, του Sport24.gr, με 24ωρο πρόγραμμα, αναμεταδόσεις από όλα τα γήπεδα και ρόστερ για πρωταθλητισμό.

Για να ακούσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας πατήστε εδώ

Ο SPORT24 Radio 103,3 θέλει να αλλάξει σελίδα στο αθλητικό ραδιόφωνο. Να επαναφέρει την αγάπη και τον σεβασμό για τον αθλητισμό. Να δώσει το λόγο στους πρωταγωνιστές. Να θυμήσει στους παλιούς ακροατές και να συστήσει στους νέους τη μαγεία του αθλητικού ραδιοφώνου. Στόχος είναι να ακούτε τον SPORT24 Radio 103,3 παντού, και φυσικά στα FM του ραδιοφώνου και το αυτοκίνητο.

Όμως, όπως και με το Sport24.gr πριν 10 χρόνια έτσι και με τον Sport24 Radio 103,3 η δική σας εμπιστοσύνη είναι αυτή που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτή έκανε το Sport24.gr αυτό που είναι και αυτή το οδήγησε στην κορυφή. Θέλουμε να ακούμε και να ξέρουμε τι σας αρέσει από το ραδιόφωνο μας, ποια είναι τα δίδυμα που αγαπάτε, τι μουσικές συνήθειες για να δημιουργήσουμε ένα ραδιόφωνο που θα το αγαπήσετε και θα το κάνετε την πιο σταθερή συνήθεια σας όταν θέλετε να συνδεθείτε με την αθλητική ενημέρωση. Παίζετε κι εσείς δυνατά μαζί μας.

Πες μας τη γνώμη σου για τον Sport24 Radio 103,3:

Αν απάντησες "δεν το έχω ακούσει ακόμα", μπορείς να ακούσεις τον Sport24 Radio 103, 3 εδώ, τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ