SPORT24

Ματζουράκης: "Ένας σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει προβλήματα"

Ματζουράκης: "Ένας σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει προβλήματα"

Ο Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε στον Sport4 Radio 103,3 για τους εκπροσώπους μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο πολύπειρος τεχνικός, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε στον Sport4 Radio 103,3 και την εκπομπή “Ανατροπή και πέναλτι” για τους εκπροσώπους μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ολυμπιακό:« Η Παρτιζάν στο δεύτερο παιχνίδι είχε τις ευκαιρίες και τη δυνατότητα να πάρει ακόμα και τη νίκη Αυτή την περίοδο όλες οι ομάδες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των αναλύσεων και του ψαξίματος. Αυτό ισχύει λιγότερο για τον Παναθηναϊκό. Είδα το τελευταίο παιχνίδι της Ριέκα στο πρωτάθλημα. Σαν ομάδα νομίζω ότι η Παρτιζάν είναι πιο προικισμένη. Στο θέμα της έμπνευσης και της ποιότητας η Παρτιζάν είναι καλύτερη από τη Ριέκα. Η Ριέκα πάει σε ελεγχόμενο ρυθμό. Είναι καλύτερα οργανωμένη από την Παρτιζάν. Στο επιθετικό κομμάτι υστερεί. Ένας σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει προβλήματα».

Για την παρουσία του Μπεν και του Φορτούνη: « Με τους παίκτες που έχει στην επίθεση ο Ολυμπιακός υπάρχει κίνηση απ” όλη την τετράδα. Ο Μπεν προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην προετοιμασία και έχει κερδίσει τη θέση του βασικού. Ο Φορτούνης για τον οποίο είχα πει ότι πάνω του πρέπει να χτιστεί η Εθνική ομάδα, τελευταία κρατάει πολύ την μπάλα και δεν βοηθάει. Πρέπει να απλοποιήσει τις κινήσεις του και να κάνει καταμερισμό δυνάμεων».

Για τον Παναθηναϊκό: « Ο Παναθηναϊκός έχει πέσει με την πιο δύσκολη ομάδα. Κάνει πολύ καλή δουλειά μεσοαμυτικά. Έχει πολύ καλή ομοιογένεια. Αυτή τη στιγμή έχει σαν ομάδα τον καλύτερο ρυθμό και βγάζει εμπνεύσεις».

Για την απουσία του Μπεργκ: « Είναι ένα πρόβλημα αυτό και γι” αυτό ψάχνονται για να βρουν έναν καλό επιθετικό. Νομίζω ψάχνουν και έναν ακραίο παίκτη. Θα χρειαστεί και τύχη για τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο».

Για τον ΠΑΟΚ και τη γρήγορη αλλαγή του προπονητή: « Δεν είμαι σύμφωνος με τόσο γρήγορες αλλαγές. Ο Στανόγεβιτς όμως έδειξε μια αδυναμία σκέψης και προσανατολισμού. Είπε ότι θα παίξει 4-4-2, αλλά όταν πας σε μια ομάδα δεν κάνεις ότι σου αρέσει. Κάνεις αυτό που πρέπει σύμφωνα με το υλικό που έχεις στη διάθεσή σου. Τι θα γινόταν δηλαδή αν έδιωχναν τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό όταν δεν τα πήγαινε καλά τους πρώτους τρεις μήνες. Ο Λουτσέσκου δεν έχει δουλέψει ακόμα σε μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια τρικυμία και θα είναι δύσκολα. Το υλικό και οι δυνατότητες της ομάδας θα φανούν στο γήπεδο με τον Έστερσουντ. Είναι καλύτερη ομάδα».

Για την ΑΕΚ: « Δεν είμαι τόσο αρνητικός όσο έχουν εμφανιστεί κάποιοι. Η ΑΕΚ δεν ήταν άσχημη στα δυο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ. Ήταν άτυχη αφού δεν ήταν καλά οργανωμένη στις στημένες φάσεις. Στο δεύτερο παιχνίδι ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. Ίσως ήταν λίγο φοβισμένη γιατί έπαιξε μετά από χρόνια στην Ευρώπη. Είχε συγκρότηση στο παιχνίδι της. Θα είναι πιο ανταγωνιστική με την Μπριζ».

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ