SPORT24

Μαντούκα: "Ευχαριστώ τους οπαδούς της ΑΕΚ"

Μαντούκα: "Ευχαριστώ τους οπαδούς της ΑΕΚ"

Ο νέος Αθλητικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Γκουσταβο Μαντούκα, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και τα όσα θα του μείνουν αξέχαστα. s

Ο νέος Αθλητικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Γκουσταβο Μαντούκα, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Τα μάτια σου 24" με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Αλέξανδρο Λοθάνο και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα στην ζωή του.

Πως νιώθει αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ανέλαβε πόστο στον ΑΠΟΕΛ:
«Το έχω αποδεχθεί, όμως πλέον έχουμε πολύ δουλειά γιατί έχουμε άλλες δραστηριότητες».

Πότε αποφάσισε ν” αποσυρθεί:
«Το τελευταίο τρίμηνο είχα αρκετό χρόνο να σκεφτώ, προσευχήθηκα, μίλησα με την… καρδιά μου και αποφάσισα ότι είναι ώρα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου».

Τι αναμνήσεις κρατάει από την καριέρα του:
«Πάρα πολλές όμορφες αναμνήσεις, έζησα διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρα, ενώ είχα την τύχη να βρω καλούς ανθρώπους και φίλους όπου και αν αγωνίστηκα».

Για την εμπειρία του στην ΑΕΚ:
«Πολύ όμορφα χρόνια, πολλοί φίλοι, μετά την απώλεια στα χαρτιά από τον Ολυμπιακό υπήρξαν προβλήματα, όμως κρατάω τις καλές αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους που άνοιξαν την αγκαλιά τους και με υποδέχθηκαν και ειδικά τους φίλους της ΑΕΚ».

Ο ρόλος του στον ΑΠΟΕΛ:
«Θα είμαι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου και θα έχω την ευθύνη για όλη την λειτουργία της ομάδας όπως και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

Αν θα κοιτάξει ο ΑΠΟΕΛ την ελληνική αγορά:
«Έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν ότι η ελληνική αγορά απασχολεί το ΑΠΟΕΛ και είναι δεδομένο ότι θα κοιτάξουμε κάποιες περιπτώσεις που είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ