SPORT24

Λαρεντζάκης: "Γράφουμε τη δική μας ιστορία"

Λαρεντζάκης: "Γράφουμε τη δική μας ιστορία"
CHAMPIONS LEAGUE

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" του Sport24 Radio 103,3 για την σπουδαία πρόκριση της ΑΕΚ στο Final 4 του Basketball Champions League.

Μερικές ώρες μετά την ισοπαλία στο Στρασβούργο και την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League , ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" του Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για την επιτυχία της ΑΕΚ, αλλά και για τη συνέχεια της χρονιάς.

"Είμαστε χαρούμενοι. Είναι τρομερά τα συναισθήματα. Γράφουμε τη δική μας ιστορία", ήταν η πρώτη ατάκα του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος συμπλήρωσε: "Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήρθε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι δεν χάσαμε".

Για το αν υπήρχε στο μυαλό τους η διαφορά ή πήγαν για τη νίκη στη Γαλλία, είπε: "Τη διαφορά την κοιτάς πιο πολύ προς το τέλος. Αλλά στην αρχή ξεκινάς πάντα για τη νίκη γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Αν πας για το +9, θα το χάσεις το παιχνίδι..."

Για το αν η ΑΕΚ έφτασε το ταβάνι της: "Όταν είσαι δύο παιχνίδια μακριά από τον τίτλο, δεν μπορείς να επαναπαυτείς. Η αλήθεια είναι πως αν σκεφτούμε όλα που έχουν γίνει φέτος, είναι σαν να υπάρχει ένα μαγικό ραβδί από πάνω μας και να μας καθοδηγεί!"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ