SPORT24

Κωνσταντόπουλος: "Χρέος μας να στηρίζουμε τον αθλητισμό"

Κωνσταντόπουλος: "Χρέος μας να στηρίζουμε τον αθλητισμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στην εκδήλωση "Ρίο 2016" που έγινε προς τιμήν των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος φιλοξενήθηκε στο Magazino του Sport24 Radio 103,3 με τον Αντρέα Παλομπαρίνι και αναφέρθηκε στις χορηγίες της Stoiximan.gr στους Έλληνες αθλητές που ήταν στην Ολυμπιακή αποστολή αλλά και τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις χορηγίες της Stoiximan.gr σε αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες:
«Το σημαντικό είναι η συμμετοχή, αυτή είναι πάνω απ” όλα, εμείς σταθήκαμε και τυχεροί γιατί κάποια από τα παιδιά που επιλέξαμε πήραν και μετάλλια. Μπράβο γενικότερα στην ιδιωτική πρωτοβουλία σε μια δύσκολη εποχή. Βρέθηκαν μπροστά άνθρωποι και εταιρείες που στήριξαν τους αθλητές, με αφορμή το πρόγραμμα του κ. Καπράλου που του αξίζουν συγχαρητήρια και έδωσαν ώθηση στα παιδιά να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους».

Τι αίσθημα αφήνουν στη Stoiximan.gr οι επιτυχίες των αθλητών:
«Είναι τεράστια τιμή. Το επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας είναι η σημερινή εκδήλωση όπου είμαστε χορηγοί. Θεωρούμε χρέος μας ως εταιρεία να στηρίζουμε τον αθλητισμό, τη κοινωνία και να επιστρέφουμε μέρος αυτής της αξίας σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Τα μελλοντικά σχέδια της Stoiximan.gr:
«Εμείς ήδη έχουμε αρχίσει το πρόγραμμα για το Τόκιο το ’20, συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε τον Λευτέρη Πετρούνια και στο μέτρο του δυνατού θα ανταποκριθούμε εκ νέου στο κάλεσμα του κ. Καπράλου και θα προσπαθήσουμε να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές. Από εκεί και πέρα θα θέλαμε να μας μιμηθούν και να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα μας και των υπόλοιπων χορηγών και όπως είπε και ο κ. Καπράλος, στην επόμενη Ολυμπιακή αποστολή να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές, αντιμετωπίζοντας τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, στη προετοιμασία τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ