SPORT24

Κωνσταντόπουλος: "Η αποκορύφωση του προγράμματος"

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ STOIXIMAN.GR (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ STOIXIMAN.GR (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για το ντοκιμαντέρ "Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν" μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 o διευθυντής επικοινωνίας και marketing της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Ο διευθυντής επικοινωνίας και marketing της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αντώνη Τσακαλέα, για το ντοκιμαντέρ «Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Μικροί Ήρωες της Stoiximan.gr.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για το ντοκιμαντέρ: «Το «Οι μικροί ήρωες ταξιδεύουν» είναι η αποκορύφωση του προγράμματος Μικροί ήρωες. Όσες φορές και να δω αυτό το ντοκιμαντέρ, είναι σαν να το βλέπω για πρώτη φορά. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό. Είναι παιδιά τα οποία ήρθαν από την ακριτική Ελλάδα ή τη νησιωτική ή την ηπειρωτική. Παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα αστικά κέντρα, να δουν μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους, να επισκεφθούν το Αττικό Ζωολογικό πάρκο, το πλανητάριο. Ήρθαν με τους γονείς τους, τους δασκάλους τους υπό την αιγίδα της Stoiximan . Τους φιλοξενήσαμε τρεις μέρες, που ήταν πολύ γεμάτες και ξεχωριστές γι” αυτούς. Εμπειρία ζωής, όπως είπαν πολλά παιδιά.

Μετά επιστρέψαμε εμείς στους τόπους τους για να δούμε πως πραγματικά ζουν αυτοί οι ήρωες. Δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτό το συναίσθημα. Πόσο τυχερά είναι αυτά τα παιδιά. Πόσο τα ζηλεύουμε σε βαθμό που λέμε χαριτολογώντας, ότι μάλλον θα πρέπει να στείλουμε τα δικά μας παιδιά από τα αστικά κέντρα, να ζήσουν λίγο τη ζωή που κάνουν αυτά τα παιδιά στον τόπο τους. Μπορεί να τους λείπουν κάποιες ανέσεις, αλλά ζουν πραγματικά σαν παιδιά. Τα λόγια τους μετά το πέρας του προγράμματος μας έδωσαν δυνάμεις και ήδη μετά από έξι μήνες.

Την Παρασκευή (15/12) ξεκινάει και ο δεύτερος κύκλος με παιδιά από την ηπειρωτική Ελλάδα από τα Ιωάννινα, το Μέτσοβο, τη Ροδόπη. Παιδιά που ακολουθούν τον αντίστοιχο δρόμο και το καλοκαίρι θα έρθει ο τρίτος κύκλος και γενικά θα προσπαθούμε να μεγαλώνουμε το πρόγραμμα».

Για το ότι το πρόγραμμα μεγαλώνει μαζί με τα παιδιά: «Κι εμείς μεγαλώνουμε μαζί του. Όσο βλέπουμε να υπάρχουν ανάγκες στα μέτρα του δυνατού μας θα ενισχύουμε αυτές τις ανάγκες. Επικεντρωνόμαστε στα παιδιά, το μέλλον της κοινωνίας μας. Κάναμε focus στις ακριτικές περιοχές γιατί τους λείπουν οι βασικές ανάγκες και στόχος είναι μέσα από το πρόγραμμα να αξιοποιήσουμε τς δυνατότητες μας και να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ