SPORT24

Κραβαρίτης: "Διδάσκουμε το ευ αγωνίζεσθαι"

Κραβαρίτης: "Διδάσκουμε το ευ αγωνίζεσθαι"

Οι εφηβικές ομάδες πόλο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μπήκαν αγκαλιασμένες πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι και οι προπονητές των "αιώνιων" μίλησαν στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή «Sport 24 Magazino» με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι για τη κίνηση των παικτών τους.

Το μήνυμα ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα διέδωσαν οι παίκτες των εφηβικών ομάδων πόλο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δίνοντας ένα σπουδαίο μάθημα σε όλους. Πριν από τον μεταξύ τους αγώνα οι νεαροί αθλητές μπήκαν αγκαλιασμένοι στο κολυμβητήριο και μετά από αυτό οι ηττημένοι πράσινοι χειροκρότησαν τους αντιπάλους τους.

O τεχνικός της Εθνικής Εφήβων του πόλο και της αντίστοιχη ομάδας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης μίλησε στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή «Sport 24 Magazino» με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι για τη κίνηση των παικτών των εφηβικών ομάδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να μπουν αγκαλιασμένοι στο κολυμβητήριο πριν από τον μεταξύ τους αγώνα, δείχνοντας την αντίθεσή τους στην κόντρα των παραγόντων των «αιωνίων».

Για την κίνηση των δύο ομάδων που δίνει το παράδειγμα: "Είναι έκρυθμη η κατάσταση μετά τα τελευταία γεγονότα. Είμαστε πολύ φίλοι με τον κ. Λαζαρίδη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Διδάσκουμε στα παιδιά το ευ αγωνίζεσθαι και να αναγνωρίζουν τις αξίες. Υπάρχει ανταγωνισμός μόνο εντός πισίνας. Σε συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό κάναμε αυτήν την κίνηση, να μπουν τα παιδιά των δύο ομάδων αγκαλιασμένα. Χειροκροτήσαμε όλοι μαζί. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι δύο ομάδες πραγματικά".

Για τους στόχους της Εθνικής Εφήβων: "Θέλουμε την πρόκριση σε 15 μέρες για το Μπακού, όπου θα διεξαχθεί ουσιαστικά μία ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα. Είναι πολύ καλή φουρνιά τα παιδιά που είναι γεννημένα στην Ελλάδα το 1998-1999. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και να πάμε στο Μπακού. Πρώτα βλέπουμε την εξάδα, κρυφοκοιτάμε την τετράδα και γιατί όχι και ένα μετάλλιο. Η διοργάνωση είναι 10 Ιουνίου, απλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στα σωματεία βοηθούν πάρα πολύ αυτά τα παιδιά και την Εθνική".

Κραβαρίτης: "Διδάσκουμε το ευ αγωνίζεσθαι"

Λαζαρίδης: "Η βία δε χωράει στον αθλητισμό"

Στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή «Sport 24 Magazino» με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι μίλησε και ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λαζαρίδης.

Ο κόουτς του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε και εκείνος στην κίνηση των παικτών των εφηβικών ομάδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να μπουν αγκαλιασμένοι στο κολυμβητήριο πριν από τον μεταξύ τους αγώνα, δείχνοντας την αντίθεσή τους στην κόντρα των παραγόντων των «αιωνίων».

"Σε ένα παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και οι δύο ομάδες παλεύουν για να νικήσουν. Διδάσκουμε, αυτό να γίνεται μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα τα παιδιά. Η βία δεν χωράει στον αθλητισμό. Όταν τελείωσε το παιχνίδι δώσαμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Μετά το ματς ούτε οι παίκτες, ούτε οι προπονητές, ούτε οι φίλαθλοι έχουν να χωρίσουν κάτι" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο .

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-8 επί του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Α' ομίλου του πρωταθλήματος Εφήβων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ