SPORT24

Κούτρης: "Καταθέσαμε την ψυχή μας με την Μπαρτσελόνα"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΣΕΡΤΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤΟ(Α) ΚΟΥΤΡΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΣΕΡΤΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤΟ(Α) ΚΟΥΤΡΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την ισοπαλία που απέσπασαν οι "ερυθρόλευκοι" από την Μπαρτσελόνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αναλυτικά όσα δήλωσε. (AUDIO)

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τους Γιώργο Περπερίδη και Βασίλη Τεμπέλη, μετά την ισοπαλία που απέσπασαν οι "ερυθρόλευκοι" από την Μπαρτσελόνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς έζησε τον αγώνα: «Προσπάθησα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό να δώσω ότι μπορούσα και πιστεύω ότι τα κατάφερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ήταν μία κατάθεση ψυχής. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις την Μπαρτσελόνα στο μηδέν. Πρέπει να πω κι ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που μας έδωσε τρομερή δύναμη».

Για το αν πίστεψε μέσα στο ματς ότι θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να νικήσει την Μπαρτσελόνα: «Όταν κρατάς την Μπαρτσελόνα στο μηδέν και έχεις και κάποιες ευκαιρίες σίγουρα πιστεύεις ότι μπορείς να σκοράρεις».

Για το προσωπικό μαρκάρισμα που έκανε στον Ντεουλοφέου και αν το πρώτο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου» τον βοήθησε στο να μάθει τις κινήσεις του: «Βοήθησε κι αυτό. Στο «Καμπ Νόου» είχαμε κάποιες ασυνεννοησίες στην άμυνα με τους συμπαίκτες μου στα μαρκαρίσματα. Πιστεύω ότι το μελέτησα καλά και ότι κατάφερα να τον περιορίσω αρκετά».

Για το ότι το να πάρει ο Ολυμπιακός αποτέλεσμα από την Μπαρτσελόνα είναι πρώτα θέμα θέλησης: «Το να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου θέλει καρδιά και ψυχή, αλλά και να μην αφήσεις το μυαλό σου ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς να εστιάσεις σε κάποια φάση μέσα στο παιχνίδι».

Για το πως είναι να αντιμετωπίζεις τον Λιονέλ Μέσι: «Είναι όσο καλός τον βλέπουμε στην τηλεόραση, όπως τον έχουμε συνηθίσει».

Για το αν πλέον η νίκη είναι ο στόχος για τον εκτός έδρας αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς ο Ολυμπιακός διατηρεί τις ελπίδες του για να συνεχίσει στο Europa League: «Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει και πάντα πάει για τη νίκη. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν έρθει η ώρα θα πάμε στη Λισαβόνα και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και τους τρεις βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στην πρόκριση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ