SPORT24

Κατσίβελης: "Ο κόσμος μάς έδωσε ενθουσιασμό"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στον Sport24Radio 103.3 και στον Γιάννη Μάλαμα για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μετά τη νίκη του Δικέφαλου 78-71 επί του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού ( 78-71 ), με τον Δημήτρη Κατσίβελη να μιλάει λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο επί των "ερυθρολεύκων". Ο γκαρντ του "δικεφάλου" μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη μονομαχία με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και όσα φέρνει το ροζ φύλλο αγώνα που πήρε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: "Όταν κάνεις μια τέτοια εμφάνιση, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από νίκη, νιώθεις ικανοποίηση. Νιώθεις ότι ανταμείβεται η προσπάθεια που κάνεις. Ξεκινήσαμε καταπληκτικά το παιχνίδι, σκοράροντας 29 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό όμως που μας έδωσε τη νίκη ήταν η άμυνα. Κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ. Πήραμε αυτή την ώθηση που είχαμε από το πρώτο δεκάλεπτο και τη διατηρήσαμε στα άλλα τρία. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Γι΄ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που τα καταφέραμε".

Για την υποστήριξη του κόσμου: "Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας από το πρώτο λεπτό και μας έδωσε ενθουσιασμό. Ξεκινήσαμε καλά, καταφέραμε να αποτρέψουμε τον Ολυμπιακό από το να κάνει μια καλή εμφάνιση και πήραμε τη νίκη".

Για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Κάπο Ντ' Ορλάντο, την Τρίτη: "Όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι μονόδρομος. Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε. Είναι ένας τελικός και πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης της Stoiximan.gr Basket League: "Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποιος είναι το φαβορί για την τρίτη θέση. Σίγουρα πάντως κάνοντας νίκες όπως η σημερινή που δύσκολα θα κάνουν άλλες ομάδες, μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ