SPORT24

Καμμένου: "Δέχθηκα μπουκάλι στον αυχένα, δεν θέλω να πληρώνω σπασμένα συγγενών"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. Αναλυτικά οι δηλώσεις της.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. Με 33'' να απομένουν για το τέλος του 3ου οκταλέπτου του τρίτου τελικού στο Παπαστράτειο, αποβλήθηκε, καθυβρίστηκε και στη συνέχεια έκανε χειρονομία προς την εξέδρα. Μετά από λίγο, βρέθηκε στο έδαφος, αφού όπως δήλωσε, ένα μπουκάλι τη χτύπησε στον αυχένα και ζαλίστηκε. Στη συνέχεια, σηκώθηκε αμέσως και αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για το περιστατικό 33 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου: " Ζαλίστηκα προς στιγμή, διότι έφαγα ένα μπουκάλι στον αυχένα. Ένα μπουκάλι πέρασε δίπλα από τον ώμο μου και το δεύτερο με βρήκε στον αυχένα. Στα πρώτα δευτερόλεπτα μαύρισαν όλα γύρω μου και ζαλίστηκα λίγο. Τώρα είμαι εντάξει. Νιώθω έναν πόνο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, πιστεύω".

Για το παιχνίδι: «" Πάντα πίστευα στη νίκη, διότι ήμασταν πιο ανταγωνιστικές και πιο συγκεντρωμένες στην επίθεση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τα παιδιά έδειξαν πάθος και κάναμε υπερπροσπάθεια. Παρά την κακή μας κατάσταση δείξαμε ότι έχουμε μέλλον. Έγιναν αυτά που έγιναν, βγήκα από το παιχνίδι με μία κόκκινη κάρτα που ήταν άδικη κατά τη γνώμη μου. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με έβριζαν. Κάποιους από αυτούς τους ξέρω, με κάποιους άλλους είμαστε φίλοι. Αντέδρασα κι εγώ, έφαγα το μπουκάλι και κατά τη γνώμη μου οι αλυτάρχες έπρεπε να διακόψουν το παιχνίδι διότι κινδύνευαν και οι παίκτριες.

Οι αλυτάρχες θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Το ξέρω ότι θα έχουν στεναχωρηθεί και τα κορίτσια του Ολυμπιακού, με τις οποίες είμαστε φίλες χρόνια. Επίσης, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού έχουμε μία πολύ καλή σχέση και ο άνθρωπος προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση. Από εκεί και πέρα, όταν τραυματίζεται ένας προπονητής πρέπει να διακόπτεται το παιχνίδι, για λόγους ασφαλείας. Οι αρμόδιοι πρέπει να μεριμνήσουν για αυτό.

Το γυναικείο πόλο είναι το πιο επιτυχημένο άθλημα. Έπαιζαν δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό. Η ομάδα μου είναι πολυνίκης στην Ευρώπη, έχει βγάλει περισσότερες παγκόσμιες πρωταθλήτριες και Ολυμπιονίκες. Εμείς ζητάμε καλή αντιμετώπιση, όπως το ίδιο ισχύει και για όλες τις ομάδες".

Για τη Βουλιαγμένη: " Εμείς έχουμε ένα δρόμο, που είναι να δουλεύουμε με μικρά παιδιά και αυτό θα συνεχίσει να κάνει η Βουλιαγμένη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και με παίκτριες με μεγάλο κίνητρο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με παίκτριες και παράγοντες.

Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι το πόλο δεν πρέπει να ποδοσφαιροποιείται, ούτε εγώ να πληρώνω τα σπασμένα συγγενών ή οτιδήποτε άλλο. Αν κάποιοι έχουν απωθημένα μπορούν να τα έχουν. Έχω μία ιστορία στο χώρο, δεν έχωυποκριθεί ποτέ και με ξέρει όλος ο κόσμος από μικρό παιδί. Δεν θαέλεγα ψέμματα ότι έφαγα ένα μπουκάλι, όταν το είδαν όλοι, για να έρχεται ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και να μου λέει ότι υποκρίθηκα. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με ξέρουν καλά και οι αθλήτριες και οι παράγοντες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ