SPORT24

Η "Χρυσή" Κορακάκη στον Sport24 Radio 103,3

Η "Χρυσή" Κορακάκη στον Sport24 Radio 103,3

Την Τρίτη (6/9) η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης στην σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, ανοίγει την καρδιά της στους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη από τις 10 ως τις 11 στην εκπομπή "Το 10 το Κακό". Μια συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε (AUDIO).

Στο Ρίο μάγεψε... Επέστρεψε στην χώρα μας με δυο μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο) στην σκοποβολή, γράφοντας το όνομά της με τα πιο χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Η 20χρονη Δραμινή πρωταθλήτρια, που υποστηρίζεται από την Stoiximan, θα ανοίξει την καρδιά της στον Sport24 Radio 103,3 το πρωί της Τρίτης (6/9) και στην εκπομπή "Το 10 το Κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Από τις 10 μέχρι τις 11, η νεαρή Ολυμπιονίκης θα μιλήσει για πολλά θέματα. Άλλωστε, όπως έχει (απο)δείξει μέχρι σήμερα, δεν κρύβεται, δεν περιχαρακώνει το λόγο της, δεν σιωπά και λέει αυτά που νιώθει και πιστεύει.

Θα είναι μια συζήτηση για τα όσα έζησε στο Ρίο, τα συναισθήματα που βίωσε, αλλά και για την επιστροφή της στην χώρα μας και όσα ακολούθησαν. Μια συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε. Η Άννα Κορακάκη είναι έτοιμη για μια μοναδική συνέντευξη στους 103,3. Στείλτε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ