SPORT24

Η… περιγραφή του Κώστα Παπανικολάου

Η… περιγραφή του Κώστα Παπανικολάου

Ακούστε την επική περιγραφή του Κώστα Παπανικολάου σε τρίποντο του Πρίντεζη στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και τον Παντελή Διαμαντόπουλο που βρίσκεται στη Σύρο για το "Aegeanball festival". Τι είπαν ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και οι Τόμιτς, Παπαλουκάς.

Οι Μίλαν Τόμιτς, Κώστας Παπανικολάου και Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του Παντελή Διαμαντόπουλο που βρίσκεται στη Σύρο για το «Aegeanball festival». Αναλυτικά οι δηλώσεις τους…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αρχικά ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς τόνισε:

Για το αν είναι έτοιμος για τους αγώνες:« Περίπου

Για το αν τους… έχει τους αντίπαλούςτου:« Άνετα. Δε θα παίξω πολύ, διότι οι προπονητές δεν πρέπει να… παίξουν καλά διότι οι παίκτες θα κομπλάρουν! Πρέπει να τους αφήσουμε λίγο».

Για το αν ο Έρικ Γκριν δει το παιχνίδι και να έρθει… ψαρωμένος:« Δεν ξέρω

Ακούστε τις δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς…

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, υπογράμμισε:

Για το αν θα τον κυνηγάειη μάνα του αν παίξει:«Η μανούλα μου ε; Πολλά φιλιά στη μανούλα μου. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Κάνουμε μία προσπάθεια με τους φυσιοθεραπευτές και το γιατρό του Ολυμπιακού για να είναι έτοιμος ο αστράγαλός μου στην προετοιμασία. Έχει δείξει μία βελτίωση στη μαγνητική που κάναμε πρόσφατα, αλλά όσο και να ήθελα δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρω το οτιδήποτε. Είχα ενημερώσει το Γιώργο ότι δε θα τα κατάφερνα, οπότε θα κάνω τα PR μου, διότι σε αυτό είμαι πολύ καλός. Το σημαντικό είναι να το απολαύσει ο κόσμος».

Για το έχει παίξει σε αγώνες 3on3:«Σε τέτοιου στυλ δεν έχω παίξει και φαίνεται πολύ διασκεδαστικό. Του χρόνου, καθώς αυτή η διοργάνωση θα γίνει θεσμός, θα πάρω μέρος κι εγώ«.

Σε προτροπή να κάνουν μία τέτοια διοργάνωση πίσω από το ΣΕΦ:«Να βάλουμε δύο μπασκετούλες εκεί και να μας κυνηγάει ο γυμναστής του Ολυμπιακού, ο Γκατζούλης»

Φυσικά δε δίστασε να περιγράψει και τους αγώνες και φαίνεται ότι η δουλειά μας… κινδυνεύει!

Ακούστε και την περιγραφή του Κώστα Παπανικολάου…

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο παλαίμαχος(;) καλαθοσφαιριστής Θοδωρής Παπαλουκάς:

Για την παρουσία του σε τέτοια μπασκετικά γεγονότα:« Είναι χαρά να βρισκόμαστε σε μία τόσο μεγάλη εκδήλωση. Είναι τεράστια η προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος με τους χορηγούς και το Δήμο. Εμείς απλά έπρεπε να έρθουμε, να το στηρίξουμε και να βγάλουμε θετική ενέργεια. Ο κόσμος παρά τις δύσκολες συνθήκες και τη ζέστη στηρίζει και εμείς πρέπει να τους ανταμείψουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. Εννοείται ότι δε μου αρέσει να χάνω. Το θέμα είναι ότι οι άλλοι παίκτες έχουν συμβόλαια. Εγώ παίζω χαλαρά, όπως παίζω με τους φίλους μου. Απλά παίζω με παιδιά που τα ξέρω περισσότερο και με παιδιά που ξέρουν περισσότερο μπάσκετ από τους φίλους μου. Άρα περνάω κι εγώ πολύ καλύτερα«.

Για το αν μπορούν να… στεργιώσουν τέτοιου είδους διοργανώσεις χωρίς τη στήριξη επώνυμων αθλητών:« Είναι δύσκολο χωρίς κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να προσεγγίσει τον κόσμο. Ποτέ δεν κάνει κάτι ένας άνθρωπος μόνος. Θέλει συνεργασία. Να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι μαζί στην κατάλληλη στιγμή. Θέλει προγραμματισμό και να δουλέψουμε εντατικά. Το φετινό καλοκαίρι αποδεικνύει ότι ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις για ναπαρουσιάσουμε κάτι ανώτερο από αυτό που περιμένει να δει ο κόσμος. Το βιώνω και σήμερα και ο κόσμος ανταποκρίνεται. Γενικότερα βλέπεις υγεία και στην Κρήτη και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και στη Σύρο, όπου έγιναν τέτοιες διοργανώσεις. Ο κόσμος ξέρει τι ήρθε να δει και το απολαμβάνει«.

Ακούστε τις δηλώσεις του Θοδωρή Παπαλουκά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ