SPORT24

Η Ολυμπιακή χημεία των Σπανούλη-Πρίντεζη στα FM

To backstage της παρουσίας των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη στον Sport24 Radio 103,3. Η Ολυμπιακή χημεία μεταξύ των δύο παικτών και ο αρχηγός που μίλαγε αυθόρμητα για το μέλλον του σε ερυθρόλευκο φόντο.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, έδωσαν το "παρών" στις εγκαταστάσεις της 24 MEDIA και του Sport24 Radio 103,3, μιλώντας τόσο για την κατάσταση του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, όσο και για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας αναφορά και στην Εθνική.

Πρώτος στις εγκαταστάσεις έφτασε ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος συνεχίζει να φορά την προστατευτική μπότα, λόγω του τραυματισμού του στο πέλμα. Ακολούθως μπήκαν στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3, όπου και φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή "το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Η Ολυμπιακή χημεία των Σπανούλη-Πρίντεζη στα FM
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

"βλέπουμε ο ένας τον άλλον πιο συχνά απ' όσο βλέπουμε τις οικογένειες μας, περνώντας ατελείωτες ώρες μέσα στο γήπεδο, στις προπονήσεις στους αγώνες, στα ταξίδια, στα αεροπλάνα στα ξενοδοχεία. Υπάρχει "δέσιμο' μεταξύ μας".

Related content Ένας ακροατής μάλιστα, τους χαρακτήρισε ως το δίδυμο Στόκτον-Μαλόουν, όχι μόνο επειδή ο ένας είναι γκαρντ και ο άλλος "4άρι", όπως το θρυλκό δίδυμο του ΝΒΑ, αλλά κυρίως για την εξαιρετική επικοινωνία που έχουν τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά ακόμη και εκτός, όπως και σε ένα στούντιο ραδιοφώνου. Κανένας δεν επιχείρησε να "καβαλήσει" τον άλλον, είτε στις ατάκες, είτε στον χρόνο ομιλίας και ο ένας άκουγε τον άλλον με προσοχή, χωρίς να τον διακόπτει. Βέβαια, ξεχώρισαν οι ατάκες του Γιώργου Πρίντεζη, όντας γνωστό το πηγαίο χιούμορ του, με τον Βασίλη Σπανούλη να χαμογελά συνεχώς με τα αστεία του.

Related content

Related content

Related content

Related content

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ