SPORT24

"Η αρχής μιας μακροχρόνιας βοήθειας από τον κ. Ριμπολόβλεφ"

"Η αρχής μιας μακροχρόνιας βοήθειας από τον κ. Ριμπολόβλεφ"
Ριμπολόβλεφ

Ο παράγοντας του Οδυσσέα Νυδρίου, Διονύσης Βαγενάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για την ενίσχυση που προσέφερε στην ομάδα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ:" Είναι η εύνοια της τύχης το ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στον Σκορπιό, ο οποίος ήταν στην κατοχήπαλαιότερα του Ωνάση και μετά του κ. Ριμπολόβλεφ. Ακόμα και… κολυμπώντας πας εκεί. Ήταν μία σημαντικότατη βοήθεια, αλλά πιο σημαντικός ήταν ο συμβολισμός της κίνησης, καθώς η ομάδα μας ήταν στην Δ΄ Εθνική, αλλά λόγω χρεών υποβιβάστηκε στο τοπικό. Αυτός ο άνθρωπος γνωρίζει την περιοχή, διότι έχει εγκατασταθεί εδώ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Είναι πανέξυπνος και μορφωμένος και ξέρει ότι ο πιο σημαντικός σου φίλος είναι ο γείτονάς σου. Γνωρίζει κάποιους τοπικούς παράγοντες είτε από το Δήμο, είτε από τα καταστήματα και κάπως έτσι έγινε και ο… γάμος.

Οι εμφανίσεις είναι πολύ καλής ποιότητας, με το σήμα της Μονακό στο κάτω δεξί μέρος, μας έδωσε επίσης και μπάλες, σε μία εποχή που είναι πολύ δύσκολη για την Ελλάδα και οποιαδήποτε βοήθεια υπάρχει είναι καλοδεχούμενη, ιδιαίτερα για τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα είναι η αρχή μίας μακροχρόνιας βοήθειας, την οποία την έχει ανάγκη ο τόπος. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει και στο θέμα του γηπέδου, μια και η ασφάλεια των παικτών για εμάς είναι πολύ σημαντική. Στην Ελλάδα, άλλωστε, δεν υπάρχουν γήπεδα και εμείς αυτό που θα θέλαμε θα ήταν ένας πλαστικός χλοοτάπητας, ο οποίος δεν χρειάζεται συντήρηση. Πιστεύω ότι για το βεληνεκές του κ. Ριμπολόβλεφ, τον οποίον δεν τον έχω συναντήσει προσωπικά, τα χρήματα δεν θα είναι πολλά. Να υπάρχει ένα γήπεδο που να μπορούν τα παιδιά να προπονηθούν και αν έχουν ταλέντο να κάνουν καριέρα. Έτσι θα ασχολούνται λιγότερο με τα λάπτοπ. Πάντως σε αυτό το γήπεδο αν ερχόταν η Μονακό να παίξει με εμάς θα έχανε".

Για τη βοήθειά του στην τοπική κοινωνία:" Έχει βοηθήσει το νοσοκομείο, έχει δωρίσει ασθενοφόρο και περιπολικά. Πιστεύω ότι είναι της άποψης ότι αν μπορείς να βοηθήσεις κάνε το και ξέρει ότι θα το εκτιμήσει η τοπική κοινωνία. Άλλωστε, δείτε τη δημοσιότητα που πήρε αυτό το θέμα. Το καλό είναι ότι οι άνθρωποί του είναι πολύ συνεργάσιμοι και ευγενικοί και ο κ. Ριμπολόβλεφ έδωσε καινούριο ενδιαφέρον στο Νυδρί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ