SPORT24

Η… απειλή του Μπουρούση στον Αθηναίου

Η… απειλή του Μπουρούση στον Αθηναίου

Ο Sport24 Radio 103,3 βρίσκεται στη Σύρο για και το το «Aegeanball festival» και οι πρωταγωνιστές μίλησαν στον Παντελή Διαμαντόπουλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους…

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραβάνης υπογράμμισε:

Για την αποτυχία του Κώστα Παπανικολάου στο διαγωνισμό τριπόντων:« Ο Κώστας δεν ήταν έτοιμος, όπως είδαμε. Εγώ θα έβαζα δέκα τουλάχιστον».

Για το τουρνουά:« Πραγματικά είναι γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ. Έχουμε εδώ τον υπέροχο κόσμο της Σύρου, που μας έχει αγκαλιάσει. Μας έχει δείξει τεράστια αγάπη και εμείς προσπαθούμε να τον κάνουμε χαρούμενο με όλες αυτές τις εκδηλώσεις. Ελπίζω να είμαστε κάθε χρόνο εδώ».

Για το ποια θα είναι η ομάδαπου θα κερδίσει στο τουρνουά:« Δεν έχει μεγάλη σημασία το ποιος θα νικήσει. Αυτό που μετράει είναι να δούμε ωραίες φάσεις και να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες για τη μεγάλη σεζόν που έχουμε μπροστά μας».

Ακούστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη….

Τέλος, ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, ο γκαρντ του Ολυμπιακού Γιάννης Αθηναίου συμπλήρωσε:

Για το αν η χαμηλή επίδοσή του στον ημιτελικό ήταν… τυράκι:« Εννοείται. Βασικά θα σου πω τι έγινε. Μου είπε ο Μπουρούσης να μη βάλω πάνω από πέντε, διότι ήθελε να είναι αυτός στον τελικό. Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν αν δεν τον άκουγα. Του έδωσα το… τυράκι για να πάει στον τελικό. Εντάξει ο Βασιλειάδης (σ. σ. που βγήκε πρώτος) δεν πειράζει που έβαλε περισσότερα στον ημιτελικό. Άλλωστε λένε ότι οι καλοί σουτέρ βάζουν πολλά στην αρχή και οι πολύ καλοί βάζουν πολλά στο τέλος. Αυτή είναι η διαφορά».

Για το πως περνάει στη Σύρο:« Είναι πάρα πολύ ωραία. Συγχαρητήρια στο Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) που κατάφερε να διοργανώσει όλο αυτό και να καλέσει τόσο μπασκετικό κόσμο στο νησί. Είναι τεράστια χαρά που παίρνει όλος ο κόσμος του νησιού. Όλοι έχουμε γίνει ένα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είμαστε κομμάτι της Σύρου».

Για το αν βιάζεται να ξαναρχίσουν τα ζόρια με τον Ολυμπιακό:« Είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που ζούμε τώρα. Έχω ανάγκη λίγες διακοπές ακόμα. Να περάσουμε λίγες μέρες χωρίς να έχουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, όταν έρθει η στιγμή του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουμε δυνατά γιατί είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα πάρουν τον τίτλο στο τουρνουά:« Αν μας θεωρούν φαβορί επηρεάζονται οι διαιτητές και θα μας παίξουν κόντρα. Οπότε ας λέμε ότι είμαστε αουτσάιντερ για να γίνουμε φαβορί».

Ακούστε τις δηλώσεις του Γιάννη Αθηναίου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ