SPORT24

Γούνας: "Η σκληρή δουλειά φτιάχνει τις ομάδες"

LEN CHAMPIONS LEAGUE 2018 / FINAL-8 / / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÑÏ ÑÅÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
LEN CHAMPIONS LEAGUE 2018 / FINAL-8 / / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÑÏ ÑÅÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο περιφερειακός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησε στον Sport24Radio 103, για την κατάκτηση του Champions League, για την Εθνική ομάδα και για το ότι θα αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος.

Ο περιφερειακός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στους Γιάννης Λαμπίρη, Λευτέρη Αμπατζή, Δημήτρη Σκούρτα για την κατάκτηση του Champions League με τους "ερυθρόλευκους", για την Εθνική ομάδα ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και για το ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ότι είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος για την σεζόν που τελείωσε.

Για το ότι την Δευτέρα (25/6) θα ανακοινωθεί η ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος: "Δεν το ήξερα. Μπορεί να φαίνομαι εγώ, αλλά το αποτέλεσμα είναι προσπάθεια όλων των παικτών. Όπως είδατε και στο Champions League και στις άλλες διοργανώσεις, σε κάποια παιχνίδια είμαι εγώ καλός και σε κάποια άλλοι παίκτες. Αυτή είναι η επιτυχία και του Ολυμπιακού και της Εθνικής".

Για την επιτυχία του Ολυμπιακού στο Champions League: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Βέβαια τώρα έχουμε στρέψει το ενδιαφέρον μας στον επόμενο στόχο, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική. Θα πάρει χρόνο για να συνειδητοποιήσουμε αυτό που έχουμε κάνει με τον Ολυμπιακό απέναντι σε στην Προ Ρέκο, μια ομάδα που έχει τα περισσότερα τρόπαια στο Champions League και παίρνει όποιον παίκτη θέλει. Όπως όμως έχει πει και ο Ντέιβιντ Μπλατ, τα λεφτά δεν φτιάχνουν τις ομάδες, αλλά η σκληρή δουλειά".

Για τον Ολυμπιακό και το ρόστερ του: " Έχουν ανανεώσει αρκετοί παίκτες. Ελπίζω να μείνει και ο Κώστας Μουρίκης. Είναι φίλος μου. Παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό. Έχουμε έναν μεγάλο κορμό από Έλληνες παίκτες που πρωταγωνιστούν και στην Εθνική ομάδα. Μακάρι και οι άλλες ομάδες να φτιάξουν ανταγωνιστικά σύνολα. Ο ανταγωνισμός εξελίσσει τους παίκτες, τις ομάδες και κάνει καλό στην εξέλιξη του αθλήματος. Μόνο καλό έχει να κάνει".

Για την Εθνική και το ότι κατά κύριο λόγο αποτελείται από παίκτες του Ολυμπιακού: "Στην αρχή πολλοί έλεγαν ότι αυτό είναι κακό και ότι δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός. Εμείς όμως βρίσκουμε ο ένας τον άλλο με κλειστά μάτια και αυτό είναι μόνο καλό και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Αν ήμασταν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είχαμε παίκτες από πολλές ομάδες, θα υπήρχε ανταγωνισμός και ίσως να ήμασταν ακόμη καλύτεροι".

Για τους στόχους της Εθνικής ομάδας: "Η Εθνική είναι πρόκληση για όλους τους αθλητές. Είναι η ανώτερη τιμή το να εκπροσωπείς το έθνος. Με τον Ολυμπιακό κερδίσαμε τον σημαντικότερο ευρωπαϊκό τίτλο. Η Εθνική όμως είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Κοιτάζουμε ψηλά και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βέβαια πρέπει να κοιτάζουμε ένα – ένα τα παιχνίδια και στο τέλος να κάνουμε ταμείο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ