SPORT24

Γκάλης στον Sport24 Radio: "Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι..."

ÅÊÄÇËÙÓÇ "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÊÄÇËÙÓÇ "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά τον προς τιμήν του αγώνα, το Nick Galis Hall Of Famous Game.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του φιλικού που έγινε προς τιμήν του , ο Νίκος Γκάλης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Γιάννη Λαμπίρη για την ξεχωριστή βραδιά στην οποία πρωταγωνίστησε. Ο "γκάνγκστερ" αναφέρθηκε επίσης στην αγάπη του κόσμου και χαρακτήρισε ως μεγαλύτερη ανταμοιβή το γεγονός πως ακόμη και σήμερα υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό χάρη σε εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προς τιμή του εκδήλωση: "Αρχικά, να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους. Χαίρομαι που έγινε αυτή η εκδήλωση και είχα την ευκαιρία να δω φίλους, παλιούς συμπαίκτες και άλλους παίκτες. Αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ. Χαίρομαι που ήρθε πολύς κόσμος, όπως επίσης ότι με αναγνωρίζουν τα νέα παιδιά, κάτι που δείχνει πως η ομάδα του 1987 έχει αφήσει το στίγμα της. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα, να συνεχίσουν να ασχολούνται τα παιδιά με το μπάσκετ και γενικότερα τον αθλητισμό".

Για το αν σκέφτηκε να λύσει κάποια στιγμή τη γραβάτα και να μπει στο παρκέ: "Γενικά, το έχω σκεφτεί, αλλά όχι τώρα".

Για το τι έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια: "Η αγάπη του κόσμου. Οι γονείς έρχονται και μου λένε ότι το παιδί τους ασχολείται με τον αθλητισμό για εμένα. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν αθλητή".

Για τον αγώνα που προηγήθηκε, με τους αθλητές με αμαξίδια: "Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες! Δίνουν τη δύναμη σε όλους μας να πιστεύουμε ότι ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα γίνονται εύκολα, αν έχεις θέληση".

Στον Sport24 Radio 103.3 μίλησε κι ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος εξήγησε ότι "είναι μεγάλη χαρά και τιμή που είμαστε εδώ. Είμαι ένα από τα παιδιά που μεγαλώσαμε με τον Νίκο Γκάλη. Από αυτόν πήραμε το έναυσμα να βγούμε στις αλάνες και να χτυπάμε μία μπάλα. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βρεθούμε εδώ για αυτήν την εκδήλωση. Υπήρχαν κι άλλα άτομα που ήθελαν να έρθουν και δεν μπορούσαν. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τον τιμούν. Ο Νίκος Γκάλης -κυρίως- και οι υπόλοιποι ήταν ο αυτοί που έδωσαν στη δική μου γενικά το λόγο για να παίξει μπάσκετ. Και μόνο το ότι μπήκε στο Hall of Fame τα λέει όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ