SPORT24

Έρχεται καύσωνας, έλα στο beach party του Sport24 Radio 103,3!

Έρχεται καύσωνας, έλα στο beach party του Sport24 Radio 103,3!

Ο καιρός γίνεται επιτέλους καλοκαιρινός και τι καλύτερη ευκαιρία για θάλασσα και διασκέδαση μαζί με τους αγαπημένους σου παραγωγούς του Sport24 Radio 103,3! Μάθε πώς και πού.

Κάτι για 36-37 βαθμούς Κελσίου διαβάζουμε για το Σάββατο 24 Ιουνίου στην Αθήνα. Μετά από ατέλειωτα σερί Σαββατοκύριακα με βροχή, το καλοκαίρι αποφάσισε να έρθει στα μέρη μας. Και θα συμπέσει με το απόλυτο beach party: Αυτό του Sport24 Radio 103,3!

Λοιπόν, διαβάστε, σημειώστε, φορέστε μαγιό και ελάτε.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου από τις 11 το πρωί και όσο... πάει, γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί και διάσημοι αθλητές (Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές Ευρώπης, διεθνείς ποδοσφαιριστές & μπασκετμπολίστες) θα βρίσκονται στο χώρο του Varkiza Resort (Seaesta)

Εκεί μπορείτε να βρεθείτε και όλοι εσείς, οι ακροατές του Sport24 Radio 103,3, για να συνδυάσετε τη δροσιά της θάλασσας εν μέσω καύσωνα, με αγαπημένες μουσικές και τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τους παραγωγούς που ακούτε καθημερινά!

Συντονιστείτε με τον Sport24 Radio 103,3 όπου καθημερινά θα κληρώνονται προσκλήσεις* για το beach party

Επιπροσθέτως, είτε κερδίσετε πρόσκληση είτε όχι, φροντίστε να έρθετε νωρίς γιατί θα κεράσουμε το καφεδάκι στους πρώτους 100 που θα βρεθούν στο Varkiza Resort.

Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Έλα αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου, το πρώτο "καυτό" Σάββατο της χρονιάς, και διασκέδασε παρέα με την αγαπημένη σου συχνότητα!

*Για όσους ακροατές δεν κερδίσουν πρόσκληση, η είσοδος στο Varkiza Resort θα είναι στα 6€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ