SPORT24

Διούδης: "Δεν χαίρομαι με μια ισοπαλία, δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό αυτή η ταλαιπωρία"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΔΙΟΥΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΔΙΟΥΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" μετά την ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. (AUDIO)

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Μπάμπη Τσιμπίδα για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό μετά την ισοπαλία 1-1 των "πράσινων" με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για τον αγώνα και την πρώτη του εμφάνιση στον φετινό πρωτάθλημα: “Σίγουρα είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ όμως να είμαι χαρούμενος από μια ισοπαλία. Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα του και ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Εμείς έχουμε ως στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και όταν αυτή δεν έρχεται, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Το γεγονός ότι η ομάδα είχε αρκετά νέα πρόσωπο, αποτέλεσε τον λόγο που δεν είχαμε τόσο καλή χημεία. Αυτό φάνηκε, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Μετά ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι και πετύχαμε το γκολ. Ίσως να μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα και να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Για την απόδοσή του: “Όταν έχεις να αγωνιστείς καιρό, είναι πολύ δύσκολο να δέχεσαι γκολ ουσιαστικά στην πρώτη φάση. Δεν είμαι όμως πρωτάρης στον χώρο. Έχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου και μπόρεσα να το διαχειριστώ”.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού: “Δεν παρακολουθώ τόσο όσα λέγονται και γράφονται. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα στον σύλλογο, οπότε το να παρακολουθούμε αυτή την κατάσταση δεν είναι ότι καλύτερο. Προσπαθούμε να τα αφήνουμε απ” έξω. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά μέσα στο αγωνιστικό τμήμα, η ομάδα και όλο το τιμ μέχρι στιγμής έχουμε μείνει ενωμένοι. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να παίρνουμε τις νίκες. Στα διοικητικά μακάρι να βρεθεί γρήγορα μια λύση, επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μέγεθος και δεν του αξίζει αυτή η ταλαιπωρία”.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ