SPORT24

Αναστασιάδης: "Να κάνουμε το βήμα παραπάνω"

Αναστασιάδης: "Να κάνουμε το βήμα παραπάνω"
Αναστασιάδης

Ο κεντρικός αμυντικός της Καλλονής, Ανέστης Αναστασιάδης, μίλησε στον Sport24 Radio και την εκπομπή "Ιστορίες για παρέες" με τον Βασίλη Τεμπέλη.

Στην εκπομπή του Sport24 Radio "Ιστορίες για παρέες" με τον Βασίλη Τεμπέλη φιλοξενήθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Καλλονής, Ανέστης Αναστασιάδης. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία που διεξάγεται στην Ιταλία:

"Νομίζω ότι παρ' όλες τις οικονομικές δυσκολίες και τα τελευταία δύσκολα γεγονότα η Καλλονή δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα να βγει στο εξωτερικό και να χαλάσει χρήματα για να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στο πρωτάθλημα".

Για την διαφορά της προετοιμασίας στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό:

"Μόνο αν αναλογιστείς τα φιλικά παιχνίδια και τα μεγέθη που αντιμετωπίζεις καταλαβαίνεις τον βαθμό δυσκολίας και τις εμπειρίες που παίρνεις. Εμείς είμαστε στα σύνορα με την Ελβετία στις κατάλληλες συνθήκες. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την ομάδα και τον πρόεδρο που επενδύουν σε αυτό το κομμάτι".

Για τους στόχους της Καλλονής:

"Οι στόχοι της ομάδας κάθε χρόνο είναι η Καλλονή να κάνει ένα βήμα παραπάνω από το προηγούμενο. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να παρουσιαστεί με μία διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία και να κερδίσει την συμπάθεια. Θέλουμε να περάσουμε κάποια διαφορετικά πράγματα που θα φέρουν τη νίκη και τις επιτυχίες με ένα διαφορετικό στυλ. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό".

Για το αν το απόλυτο της έδρας είναι πολύ σημαντικό:

"Όλες οι ομάδες που είναι στην επαρχία οφείλουν να προστατέψουν το σπίτι τους. Η Καλλονή αν θέλει το βήμα παραπάνω θα πρέπει να διεκδικήσουμε κι άλλους βαθμούς".

Για το παράδειγμα του Αστέρα Τρίπολης και αν αποτελεί πρότυπο για άλλες ομάδες της επαρχίας:

"Όλες οι ομάδες που παίζουν στην επαρχία ο κρυφός πόθος είναι οι επιτυχίες, ομάδες όπως η Καλλονή, τα Γιάννινα θέλουν επιτυχίες. Η Καλλονή βήμα βήμα οργανώνεται σιγά σιγά για να καταφέρει να φτάσει σε ένα τέτοιο βαθμό. Η Τρίπολη είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα".

Για τους προσωπικούς του στόχους:

"Να είμαι υγιής και γερός και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Σαν αμυντικός αν η ομάδα έχει επιτυχίες θα μπορώ και εγώ να διακριθώ".

Για το αν ο κόσμος αναγνωρίζει το έργο του:

"Μετά από τόσα χρόνια πιστεύω ναι. Στην Μυτιλήνη ο κόσμος με έχει αγαπήσει και έχει καταλάβει την προσφορά μου στο ποδόσφαιρο της Λέσβου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ