SPORT24

Υπάρχουν και άλλα λουλούδια πέρα από τα τριαντάφυλλα

Υπάρχουν και άλλα λουλούδια πέρα από τα τριαντάφυλλα

Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν της χαρίσεις λουλούδια

Δεν είμαι ειδικός γεωπόνος ούτε έχω φυτώριο. Δεν έχω καν γλάστρες στο σπίτι και δεν έχω διαβάσει ποτέ μου φυτολογία. Ξέρω πολύ καλά όμως, ότι πέρα από τα τριαντάφυλλα υπάρχουν ένα σωρό άλλα άνθη και λουλούδια.

Πάντα είχαμε γλάστρες στην αυλή που τις φροντίζαμε. Λουλούδια πολύχρωμα και κάθε είδους πρασινάδα. Ήταν ωραία εικόνα και άξιζε τον κόπο. Εγώ μόνο τις πότιζα, καμία άλλη φροντίδα δεν ήμουν άξιος να αναλάβω. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και αργότερα με όλα τα φυτά που κατάφερα κατά καιρούς να ξεκάνω στο μπαλκόνι μου.

Υπήρχαν αρκετά άνθη που μπορούσες να συναντήσεις τόσο στις αυλές όσο και στα ψυγεία του ανθοπωλείου. Τα τριαντάφυλλα για παράδειγμα ήταν άφθονα τόσο στις αυλές μας όσο και στα φυτώρια. Ήταν τόσα που είχα αρχίσει να τα βαριέμαι.

Είναι ίσως το πρώτο λουλούδι που σκέφτεσαι να αγοράσεις όταν θέλεις να κάνεις κάποιο δώρο. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι ασφαλές. Έτσι τουλάχιστον νομίζεις! Σίγουρα έχεις ακούσει πολλά σχετικά με τα χρώματα στα τριαντάφυλλα και τις περιστάσεις που αντιπροσωπεύουν, τίποτα όμως για τα υπόλοιπα φυτά.

Το μόνο που θυμάσαι είναι πως τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι ερωτικά και αποτελούν ιδανική περίπτωση για να προσφέρεις σε γυναίκες. Γιατί όμως πάντα τριαντάφυλλα; Γιατί πάντα κόκκινα; Είναι όλες οι περιστάσεις κατάλληλες για ανθοδέσμες με κόκκινα τριαντάφυλλα;

Υπάρχουν και άλλα λουλούδια πέρα από τα τριαντάφυλλα

Τα υπέροχα άνθη της λευκής ορτανσίας 20.00€

Τα υπέροχα εντυπωσιακά άνθη της λευκής Ορτανσίας μαγνητίζουν το βλέμμα και είναι ιδανικές για να πεις σ'αγαπώ.

Γάμος, αρραβώνας, ραντεβού, επανασύνδεση και επέτειος, έχουν πράγματι να κάνουν με το αντίθετο φύλο. Γιατί όμως πρέπει όλα να έχουν σχέση μόνο με κόκκινα τριαντάφυλλα; Και αν η ίδια γυναίκα σε συνοδεύει σε όλες τις φάσεις της ζωής σου, μόνο κόκκινα τριαντάφυλλα θα της χαρίζεις;

Υπάρχουν και άλλα λουλούδια πέρα από τα τριαντάφυλλα

Μπλε ίριδες σε μπουκέτο 20.00€

Ιδανικό για όλες τις ονομαστικές γιορτές. Το 25ο λουλούδι για την επέτειο γάμου, τα τρία πέταλα της ίριδας είναι όρθια και λέγεται ότι συμβολίζουν την πίστη, την ανδρεία και τη σοφία.

Related content

Μπουκέτο με αρωματικά ζουμπούλια 25.00€

Είτε πρόκειται για το βαθύ μπλε στα πέταλα της ίριδας ή την γαλάζια δαντέλα της Ορτανσίας, την ομορφιά του μπλε της ανεμώνης. Συμβολίζει την πίστη, την αφοσίωση, την αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Ιδανικό για τον γάμο σύμφωνα με τις πηγές μου.

Υπάρχουν και άλλα λουλούδια πέρα από τα τριαντάφυλλα

Μπουκέτα με ζουμπούλια, ανεμώνες και wax flowers 25.00€

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η ανεμώνη ξεπήδησε από τα δάκρυα της Αφροδίτης, όταν αυτή θρήνησε το θάνατο του Άδωνη. Συμβολίζει το εφήμερο,το περαστικό, την μοναξιά και την απλότητα. Σύμφωνα με τον ανθοπώλη μου είναι ιδανικά για τους αρραβώνες.

Related content

Κέντια η Εξωτική 50.00€

Το κατάλληλο λουλούδι για να πεις "Ευχαριστώ" και "Περαστικά". Σωστή επιλογή και για εγκαίνια.

Υπάρχουν και άλλα λουλούδια πέρα από τα τριαντάφυλλα

Πολύχρωμες τουλίπες 30.00€

Παρά το γεγονός ότι τα διαφορετικά χρώματα της τουλίπας φέρουν διακριτές σημασίες, το κίτρινο στην τουλίπα συμβολίζει χαρούμενες σκέψεις, το λευκό συγχώρεση και το μοβ αντιπροσωπεύει τα δικαιώματα.

Με τη δύναμη να ανταγωνιστεί τα τριαντάφυλλα στην ερυθρά ποικιλία τους και την γλυκιά γοητεία της να εκφράσουν την απλή χαρά, στη γλώσσα των λουλουδιών, ένα μπουκέτο με τουλίπες αντιπροσωπεύουν την κομψότητα και τη χάρη. Κατάλληλες για γιορτές, γενέθλια και συγχαρητήρια.

Υπάρχουν και άλλα λουλούδια πέρα από τα τριαντάφυλλα

Μεγάλη μοβ ορχιδέα 20.00€

Το 14ο λουλούδι για την επέτειο γάμου, οι ροζ ορχιδέες μεταφέρουν την καθαρή αγάπη, και η δημοφιλής "Κατέλλια"’ ορχιδέα αποτελεί την ώριμη γοητεία. Κατάλληλο για επαγγελματικό δώρο.

Εφόσον λοιπόν έχεις αποφασίσει να της χαρίσεις λουλούδια, άκουσε τις συμβουλές μου. Οργάνωσε την κάθε περίπτωση και ταίριασε την με το κατάλληλο άνθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ