SPORT24

Τα τζιν για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Τα τζιν για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Το Sport24.gr επέλεξε τα καλύτερα τζιν για... όλες τις τσέπες. Άνετα, ανθεκτικά, συνδυάζονται με τα πάντα και αποτελούν ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Ο Οκτώβρης έρχεται, πλησιάζουμε στην καρδιά του φθινοπώρου και το Sport24.gr σου έχει τις καλύτερες προτάσεις για να αγοράσεις τζιν.

''G11-2214'' Garage Fifty Five - €64.50

Ανδρικό τζιν παντελόνι Garage Fifty Five σε used στυλ με τεχνητά σκισίματα, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Jean ''G11-2214'' Garage55
Jean ''G11-2214'' Garage55 JEAN ''G11-2214'' GARAGE55

"The One" Van Hipster - €49.90

Ανθεκτικό, άνετο και πολυαγαπημένο, μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά παντού! Στη δουλειά, στη βόλτα, στη βραδινή έξοδο, όλες τις ώρες σε κάθε σας δραστηριότητα... Διαθέτει ξεβάμματα και φθαρσίματα για να είστε πάντα στη μόδα.

"The One" Van Hipster
"The One" Van Hipster "THE ONE" VAN HIPSTER

"Davidson" New Boy - €29.90

Ανθεκτικό, άνετο και μοντέρνο, μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά παντού: στη δουλειά, στη βόλτα, στη βραδινή έξοδο, όλες τις ώρες και σε κάθε σας δραστηριότητα. Είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα, που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει ενώ διαθέτει ξεβάμματα και τεχνητές φθορές για να είστε πάντα στη μόδα, δίνοντας μία πιο casual αισθητική στο στυλ σας. Είναι εξαιρετικό σε συνδυασμό με polo μπλουζάκια και t-shirts για urban εμφανίσεις.

"Davidson" New Boy
"Davidson" New Boy "DAVIDSON" NEW BOY

"Estin" G-Star Raw - €156 από €195

Πως να προσπεράσει κανείς ένα τόσο όμορφο τζιν; Κυρίως όταν το υπογράφει η μάρκα G-Star Raw όπως αυτό εδώ. Φτιαγμένο σε μπλε χρώμα και ένα κόψιμο ταιριαστό σε κάθε τύπο, έχει τα πάντα για να μας ευχαριστήσει. Ένα κομμάτι που δε θα θέλετε πια να αφήσετε.

Τα τζιν για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

"Authentic People" Rockers - €44.90 από €69.90

Ανθεκτικό, άνετο και πολυαγαπημένο, μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά παντού: στη δουλειά, στη βόλτα, στη βραδινή έξοδο, όλες τις ώρες σε κάθε σας δραστηριότητα. Είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα, που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει ενώ διαθέτει ξεβάμματα και φθαρσίματα για να είστε πάντα στη μόδα, δίνοντας μία πιο casual αισθητική στο στυλ σας. Είναι εξαιρετικό σε συνδυασμό με polo μπλουζάκια και t-shirts.

"Authentic People" Rockers
"Authentic People" Rockers "AUTHENTIC PEOPLE" ROCKERS

"Reg" Teddy Smith - €64.80 από €81

Αναμφισβήτητα, το τζιν είναι απαραίτητο κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Γι' αυτό λοιπόν επιλέγουμε αυτό το μοντέλο της μάρκας Teddy Smith. Το ίσιο κόψιμο, ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος, ικανοποιώντας τους περισσότερους από εσάς. Έχει τα πάντα να γίνει ο σύμμαχος της καθημερινότητας μας.

Τα τζιν για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

"Deep Blue Dual-Fix Stretch Denim" Replay - €136

Τα τζιν για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

"Pete" S. Oliver - €34.90 από €49.90

Ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή για μία διακριτική vintage εμφάνιση. Διαθέτει "θολές" περιοχές, φθαρσίματα και εμφανείς ραφές. Ανθεκτικό και ευκολοφόρετο θα γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι! Επενδύστε σε διαχρονικά τζιν παντελόνια, που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Μοντέρνο και στιλάτο είναι υπέροχο για casual εμφανίσεις.

"Pete" S. Oliver
"Pete" S. Oliver "PETE" S. OLIVER

"Kelvin" Lee Cooper - €67.90 από €97

Διαχρονικό, αυτό το τζιν πρέπει να είναι σε κάθε γκαρνταρόμπα, ιδίως όταν το υπογράφει η μάρκα Lee Cooper. Λυγίζουμε με το χρώμα και με το slim κόψιμο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Στυλάτο και αρσενικό, δεν αργούμε άλλο να το ενσωματώσουμε στο καθημερινό μας στυλ.

Τα τζιν για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

"Raw" G-Star - €139

Τζιν παντελόνι σε μπλε ξεβαμμένο χρώμα με σκισίματα και 5 τσέπες. Φορέστε το όλο το χρόνο και συνδυάστε το με χαλαρά t-shirt και καρό πουκάμισα.

Τα τζιν για να υποδεχθείς το φθινόπωρο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ