SPORT24

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η Adidas παρουσιάζει 13 τζάκετς τα οποία θα φορεθούν αρκετά.

Τι γίνεται όταν δυο αδέλφια ανταγωνίζονται μεταξύ τους και διαλύουν την επιχείρησή τους; Στη Γερμανία δημιούργησαν δύο εταιρείες, που έγραψαν ιστορία και άλλαξαν την πορεία του αθλητισμού: Την Adidas και την Puma.

Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ο Άντολφ (Άντι) Ντάσλερ, αφού εργάστηκε ως τσαγκάρης στην οικογενειακή επιχείρηση, έβαλε στόχο ζωής την κατασκευή του τέλειου αθλητικού υποδήματος, το οποίο θα προσέφερε στους αθλητές καλύτερες επιδόσεις και ασφάλεια.

Η πρώτη του απόπειρα σε ηλικία 20 ετών, το 1920, έγινε στην αποθήκη του σπιτιού και είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο παπούτσι για προπόνηση στο στίβο. Το 1924 μαζί με τον αδελφό του Ρούντολφ ίδρυσαν μια εταιρεία, στην οποία προσέλαβαν σχεδόν όλη την οικογένεια τους.

Το 1948 τα δύο αδέλφια συγκρούστηκαν και χώρισαν την επιχείρησή τους. Κανένα πρόβλημα. Η αγορά άντεχε δύο διαφορετικές μάρκες αθλητικών. Η καινούργια εταιρία του Ρούντολφ Ντάσλερ επονομάστηκε Puma, ενώ ο Άντι Ντάσλερ μετονόμασε από τα αρχικά του, τη επιχείρηση σε Adidas.

Παρ’ όλους του ανταγωνιστές, η Adidas εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος προμηθευτής αθλητικών ειδών και ανάμεσα στους 3 πρώτους σε παγκόσμιο επίπεδο και κάνει εξαγωγές σε περισσότερες από 200 χώρες.

H Adidas παρουσιάζει 13 τζάκετς τα οποία θα φορεθούν αρκετά το φθινόπωρο καθώς είναι για όλα τα γούστα.

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINALS PARIS ΜΠΛΕ ΤΖΑΚΕΤ Τιμή: 74,95 €

Αθλητικό τζάκετ σε μπλε χρώμα με μοναδικές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα. Τα γυαλιστερά leather like μανίκια του θα δώσουν ένταση και λάμψη ενώ το επιβλητικό πολύχρωμο logo στην πλάτη θα διατηρήσει τον αθλητικό του χαρακτήρα αποδεικνύοντας ότι και τα αθλητικά ρούχα μπορούν να είναι θηλυκά. Φορέστε το μετά την προπόνηση ή ακόμα και στις χαλαρές καθημερινές σας βόλτες με boyfriend τζιν και sneakers.

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL FILTED FZ HOODY MARINE Τιμή: 57,60 €

Άνεση και στυλ, οι λέξεις κλειδιά για το συγκεκριμένο μοντέλο ζακέτας της μάρκας Adidas Originals! Σύνθεση βαμβάκι (90%) και πολυεστέρας (8%) σε μπλε χρώμα, είναι ότι χρειαζόμαστε ! Αυτό το καλοκαίρι, αυτό το μοντέλο θα κάμψει τις αντιστάσεις μας.

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL SST TRACKTOP ΜΑΡΙΝΕ Τιμή: 57,60 €

Εμπλουτίστε τα σπορ ντυσίματα σας με αυτή τη ζακέτα της μάρκας Adidas Originals ! Σύνθεση από πολυεστέρα (87%) και μπλε χρώμα: ορίστε πώς σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αυτό το μοντέλο. Αγαπώντας τα σπορ, θα υιοθετήσουν χωρίς πρόβλημα αυτό το μοντέλο από τη καλοκαιρινή σεζόν.

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL TRACKED SWTSHRT Τιμή: 61,70 €

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL STR GRAPH FZ Black Τιμή: 67,00 €

Φτιαγμένο από βαμβάκι (70%), το στυλ του γεμάτο χαρακτήρα υπογράφει η μάρκα Adidas Originals. Σπορ και άνετο, είναι απαραίτητο και δεν το κρύβει!

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL ITASCA WB MARINE Τιμή: 72,00 €

Λέμε ναι στη βροχή με αυτό το ολοκαίνουριο, ωραίο αντιανεμικό! Αδιάβροχο και σε μοντέρνο χρώμα, έχει τα πάντα για να μας ικανοποιήσει! Η Adidas Originals μας προσφέρει όλη της την προστασία.

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL TREFOIL FC TT Black Τιμή: 72,00 €

Άνεση, απλότητα και μόδα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή τη σπορ ζακέτα της μάρκας Adidas Originals. Αγαπώντας τα σπορ, θα υιοθετήσουν χωρίς πρόβλημα αυτό το μοντέλο από τη χειμερινή σεζόν.

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINALS PHARRELL ΛΕΥΚΟ TRACK ΤΖΑΚΕΤ Τιμή: 59,90 €

Όταν ένας superstar της μουσικής σκηνής συνεργάζεται με το iconic brand αθλητικών ειδών, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι μοναδικό. Αυτό το τζάκετ είναι σε λευκό χρώμα με σατινέ εμφάνιση και vintage αισθητική για να μας θυμίζει κάτι από τα παλιά. Φορέστε το με κάθε casual outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL SST TT Black Τιμή: 72,00 €

Επιλέξτε τη μόδα και το σπορ πνεύμα χάρη σε αυτή τη ζακέτα της μάρκας Adidas Originals. Είναι το μοντέλο που θα επιλέξουμε για τη χειμερινή σεζόν,κατάλληλο και για σπορ!

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL 3FOIL FZ HOODY Grey Τιμή: 53,60 €

Προχωρήστε στη σπορ μόδα με αυτή τη ζακέτα που φέρει την υπογραφή της μάρκας Adidas Originals. Mε σύνθεση από βαμβάκι (70%) και γκρι χρώμα, το μοντέλο 3foil Fz Hoody έχει τόσα πλεονεκτήματα ! Την καλοκαιρινή σεζόν, είναι βέβαιο πως αυτό το μοντέλο θα μας ολοκληρώσει!

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL SPAIN TT Red Τιμή: 60,90€

Τάση και άνεση είναι οι λέξεις- κλειδιά αυτού του φούτερ σε κόκκινο χρώμα. Η μάρκα Adidas Originals το σχεδίασε από βαμβάκι (52%) και του έδωσε χαρακτήρα! Κλασσικό του είδους σε σπορ στυλ, δε γίνεται να το χάσουμε!

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL FIREBIRD LINEAR MARINE Μπλέ Τιμή: 49,00 €

Θα εντυπωσιάσετε αυτή τη χειμερινή σεζόν με αυτό το πουλόβερ σε μπλε χρώμα! Φτιαγμένο από βαμβάκι (70%) , ανήκει στη νέα συλλογή της γνωστής μάρκας Adidas Originals. Λυγίζουμε για αυτή την 100% στυλάτη εκδοχή.

Tα πιο ωραία αθλητικά τζάκετς by Adidas


ADIDAS ORIGINAL FRANCE TT MARINE Τιμή: 60,90€

Όλοι οι φανατικοί της γαλλικής ομάδας ποδοσφαίρου θα θελήσουν αυτή τη μπλούζα της μάρκας Adidas που διαθέτει το λογότυπο της μάρκας στο μπροστινό μέρος αλλά και μοντέρνα σχήματα που μας υπενθυμίζει τη δημιουργό μάρκα και στολίζεται από τη σημαία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ