SPORT24

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

10 καλοί λόγοι για να μην αναβάλλεις και φέτος την αγορά ενός παλτού σε περίπτωση που ο καιρός δεν σε πείθει ότι θα είναι άγριος.

Είναι εκείνη η εποχή του φθινοπώρου. Ο καιρός μας έχει πείσει ότι δεν αστειεύεται και δεν πρόκειται να μαλακώσει εύκολα, κατεβάζει τα χειμωνιάτικα, κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και ανακαλύπτεις ότι και πέρυσι είχες αφήσει την αγορά παλτού - πανωφοριού - ζακέτας - μπουφάν για του χρόνου.

Βρήκαμε 10 items της κατηγορίας "πάνω" και σημειώσαμε έναν καλό λόγο που θα πρέπει να σκεφτείς την αγορά του. Αν και αυτό δεν σε πείσει τότε...

#1

Γιατί έχεις περάσει καλά με αυτή τη ζακέτα μια δεκαετία τώρα. Σοβαρά, θυμάμαι πριν δέκα χρόνια που πρωτοβγήκαν οι χοντρές ζακέτες στην ανδρική μόδα. Δύσπιστιο βλέμμα στην αρχή, καχυποψία και αμηχανία. Μετά πήρες μία γιατί ήταν μόδα. Και μετά κατάλαβες την πρακτική τη αξία. Ότι φοριέται παντού. Μετά δεν ξανακοίταξε πίσω, πάντα είχες μία στην ντουλάπα, καιρός να πάρεις μια καινούρια

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

#2

Γιατί ο αυτός ο χειμώνας προβλέπεται ο πιο βαρύς κι ασήκωτος των τελευταίων χρόνων. Και όταν ο χειμώνας είναι βαρύς η επιλογή σου είναι αυτόματα κάτι παραφουσκωμένο με χωρίσματα για τα πούπουλα ή τέλος πάντων τη γέμιση. Μπόνους η κουκούλα

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

#3

Γιατί το αμάνικο είναι το νέο μαύρο. Φοριέται από την εξοχή όπου μια χαρά κάνει τη δουλειά του να κρατάει το σώμα σου ζεστό και τα χέρια σου ελεύθερα μέχρι εκείνους του καφέδες στο Κολωνάκι που θες κάτι trendy για δείξεις ότι δεν έχεις έρθει από άλλο πλανήτη. Α, παίζεις και μπασκετάκι με αυτό.

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

#4

Γιατί κάτι τέτοιο φορούσε η Lund στο "Killing". Και η Lund λύνει κάθε μυστήριο σε σκανδιναβικό νουάρ για την πλάκα της, που το σκανδιναβικό νουάρ είναι το καλύτερο "αστυνομικό" είδος των τελευταίων τριάντα χρόνων. Γατάκια στο CSI, όσο θα κάνει τεστ DNA, η Lund θα λύνει θα βρίσκει τους δολοφόνους με τη ζακέτα.

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

#5

Γιατί αυτό εδώ δεν είναι μια ζακέτα αλλά ένα πολυεργαλείο. Μπορείς να το βάλεις παντού εκτός από το γάμο σου και γι' αυτό δεν είμαστε 100% σίγουροι. Γυμναστήριο, καφέδες, μπασκετάκια είναι οι προφανείς επιλογές. Εκδρομές, φασούλες με τα παιδιά από τη δουλειά, μέσα στο σπίτι για άνεση είναι τα λιγότερο προφανή αλλά όχι λιγότερο σημαντικά.

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

#6

Γιατί "περφέτο" φορούσαμε μικροί. Νομίζαμε ότι ήμασταν Μάρλον Μπράντο στο "Επαναστάτης χωρίς αιτία" άσχετα που δεν ξέραμε να δέσουμε τα κορδόνια μας και ζητούσαμε έξτρα χαρτζιλίκι για βόλτες στο μοναστηράκι. Εκεί το παίζαμε ιστορία.

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

#7

Γιατί σου τη δίνει η μάνα σου που τη λέει ζακέτα "ζουπετίνι" που σημαίνει κάτι πολύ λίγο γενικά. Δεν ξέρει βέβαια ότι μπαίνει κάτω από μπουφάν όταν κάνει κρύο και πάνω από πουκάμισο όταν κάνει ζέστη και δείχνεις περιποιημένος και φροντισμένος.

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

#8

Γιατί μεταξύ του "Κύκλου των χαμένων ποιητών" και του "Λόγου του Βασιλιά" φυσικά και προτιμάμε τους καμπαρντινάτους πρίγκηπες με τα διπλοκουμπωσταυρωτά σακάκια

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

#9

Γιατί ξέρεις ότι θα αντέξει τα πάντα και θα αντέξει για πάντα. Τουλάχιστον πρέπει να αντέξει για πάντα. 400 ευρώ είναι αυτά.

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος

Παρκά Patagonia 416 από 461€ >

#10

Γιατί το Bomber Jacket είναι και θα είναι το τζάκετ που οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου τα τελευταία 2-3 χρόνια, τα επόμενα 4-5, και 2-3 μετά από αυτά. Α, πάει και τις ζακέτες και τα λεπτά φλις.

Παλτό, ζακέτα, πανωφόρι φέτος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ