SPORT24

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον

Ημέρες ανταλλαγής δώρων αυτές που διανύουμε και σας προτείνουμε οκτώ πρωτότυπα δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας.

Το ξέρουμε ότι σιχτιρίζεις κάθε φορά που σκέφτεσαι τα δώρα των γιορτών. Πρέπει να μείνεις εντός budget, να δώσεις χαρά, να βγάλεις υποχρεώσεις και να αποφύγεις τις επιλογές-παγίδα: «παντόφλες είχα πάρει στο θείο πέρυσι ή κασκόλ;» Αντί να προσπαθείς να θυμηθείς, κοίτα μπροστά και διάλεξε κάτι που θα «φοριέται» σίγουρα μέσα στο 2017. Να, σαν κι αυτά που ακολουθούν από τον Κωτσόβολο.

Σαν αυτά που είδαμε στο νέο, επετειακό επεισόδιο «Try Me» με τον Δημήτρη Καρέτσο και τη Μαντώ Γαστεράτου, όπου παρουσιάζονται όλες οι προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η αναβίωση του βινυλίου είναι απλώς εκκεντρική μόδα; Νοσταλγία για το παρελθόν; Μια χιπστεριά που σε λίγο θα ξεθωριάσει ή η προσήλωση των ηχητικά ψαγμένων στο «ζεστό» αναλογικό ήχο των παλιών δίσκων; Όπου και να οφείλεται, ένα αναλογικό πικάπ ως δώρο έχει σίγουρα κάποιον αποδέκτη που θα το εκτιμήσει. Ιδίως αν είναι φορητό και με ενσωματωμένα ηχεία. ΟΚ, δεν κάνει «shuffle», αλλά δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα.

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον


Η εντύπωση που κάνει ως δώρο ένα ζευγάρι ακουστικά συνήθως είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη χρησιμότητά του. Όλο και κάπου θα χρειαστεί, αλλά το design του είναι βαρετό, σωστά; Όχι... Μερικά από τα νέα σχέδια ακουστικών που κυκλοφορούν έχουν ενδιαφέρουσα φουτουριστική σχεδίαση και, ανάλογα με την τιμή τους, πολύ καλή απόδοση. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον


Αντί να της πάρεις καμία κούπα με σαχλό μήνυμα, χάρισέ της κάτι που επίσης χωράει στο cup holder του αυτοκινήτου της, μόνο που θα το εκτιμήσει απείρως περισσότερο, όπου κι αν το χρησιμοποιεί: Ένα κομψό bluetooth ηχείο, με σούπερ ήχο, από τον Κωτσόβολο.

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον


Κάποτε οι action cameras ήταν ακριβές. Πλέον, όχι μόνο υπάρχει πλήθος επιλογών , ακόμη και σε σκανδαλιστικά χαμηλή τιμή, αλλά οι δυνατότητές τους αναβαθμίζονται συνεχώς. Με τόσες δυνατότητες στήριξης που έχουν, τις προσαρμόζεις οπουδήποτε και ξεκινάς την περιπέτεια. Ο φίλος σου που κάνει mountain bike θα ενθουσιαστεί.

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον

Σου συμβαίνει κι εσένα να ψηλαφίζεις σιγά σιγά αυτό που λέγεται «χάσμα γενεών»; Παραδέξου ότι δυσκολεύεσαι να διαλέξεις δώρα που θα ταιριάζουν πραγματικά στα αγαπημένα σου πιτσιρίκια -ανιψάκια, βαφτιστήρια κλπ- και δώσε τους τη δυνατότητα να κάνουν εκείνα την επιλογή τους, με μια Gift Card.

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον


Δεν υπάρχει αγόρι, οποιασδήποτε ηλικίας, που δεν θα πετάξει από τη χαρά του παίρνοντας κάτι που πετάει. Τα drones γίνονται συνεχώς πιο προσιτά από πλευράς τιμής, ενώ έχουν όλο και μεγαλύτερες δυνατότητες. Προσέξτε μόνο το εναέριο traffic...

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον

Αν δεν τη γνώρισες χθες -ή προχθές ή τον προηγούμενο μήνα-, τόλμησε να κάνεις ένα δώρο σε εκείνη και σε σένα, χαρίζοντάς της μια συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης. Αν τη γνώρισες χθες, πάρε τα ρίσκα σου και τόλμησε το ίδιο.

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον


Το πρωινό εσπρεσάκι σε κάνει πιο αισιόδοξο. Αν δε θέλεις αυτός που θα πάρει το δώρο σου να ξεκινά τη μέρα του με καλή διάθεση, μην του χαρίσεις κάποια από τις τέλειες μηχανές της Nespresso. Ασ’ τον να παλεύει με το μπρίκι.

Όχι άλλα κασκόλ! Τα δώρα είναι μέλλον
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ