SPORT SHOP
 

Όργανα γυμναστικής που μπορείς να πάρεις στις διακοπές

Όργανα γυμναστικής που μπορείς να πάρεις στις διακοπές

Εμείς στη βαλίτσα θα βάλουμε μονόζυγο, σκοινάκι, λαβές πουσάπ, λάστιχα και βαράκια καρπών και θα φύγουμε διακοπές. Εσύ;

Οι διακοπές είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστείς από τα πάντα. Ψυχικά και σωματικά. Αν η χρονιά σου ήταν γεμάτη, παραγωγική από πλευράς άσκησης μια καλή ιδέα είναι να δώσεις στον οργανισμό σου το περιθώριο να αποφορτιστεί.

Οι διακοπές είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστείς από τα πάντα. Ψυχικά και σωματικά. Αν η χρονιά σου ήταν γεμάτη, παραγωγική από πλευράς άσκησης μια καλή ιδέα είναι να δώσεις στον οργανισμό σου το περιθώριο να αποφορτιστεί.

Αλλά μπορείς να το δεις και αλλιώς. Οι διακοπές είναι ευκαιρία να γυμναστείς με τρόπους που δεν έχεις γυμναστεί στο παρελθόν. Να βελτιώσεις χαρακτηριστικά, όπως, η ευστάθεια και η ισορροπία. Να διορθώσεις μυϊκές ανισορροπίες, να κάνεις αποθεραπεία με low impact άσκησης, να βελτιώσεις την αντοχή σου. Ότι δεν κάνεις εντός του γυμναστηρίου.

Το έξτρα πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξοπλισμό που είναι φορητός. Εμείς πιάσαμε, τα χωρίσαμε σε κατηγορίες αναλόγως της χρήσης και του σκοπού, βάλαμε στη βαλίτσα αυτά που θα χρειαστούμε και φύγαμε για διακοπές.

#δύναμη #σταθερότητα #ισορροπία #συντονισμός

Οι ιμάντες προπόνησης είναι το πιο απαιτητικό λόγω της έξτρα αστάθειας που βάζουν στην άσκηση, το μονόζυγο είναι το πιο συνηθισμένο. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι κλασσικές ασκήσεις όπως οι έλξεις, οι κάμψεις, οι βυθίσεις (γίνονται και με μονόζυγο και οι κοιλιακοί. Γυμνάζεις μια ομάδα μυών την ώρα που οι υπόλοιποι πασχίζουν να κρατήσουν το σώμα σε φόρμα

 

Ιμάντες Προπόνησης, 85€ >

 

 

Κρίκοι γυμναστικής, 45€ >

 

#δύναμη #αντοχή #φυσική κατάσταση

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εκτέλεσης και ένας από αυτούς είναι maximum επαναλήψεις σε κυκλικό πρόγραμμα. σκέψου 70 κάμψεις με το μονόζυγο χαμηλά στην πόρτα, 40 βυθίσεις, γέφυρα για όσο μπορείς και ξανά. Μη μου πεις ότι δε χτίζεις χαρακτήρα μετά από αυτό;

 

Μονόζυγο, 13€ >

 

 

Λαβές πιέσεων, 13€ >

 

#φυσική κατάσταση

Το σκοινάκι είναι το νούμερο ένα φορητό εργαλείο (για να μην πω γενικά) των αθλητών υψηλού επιπέδου. Από εκεί και πέρα σκέψου ανηφόρες, τρέξιμο και βαριά πράγματα

 

Βαράκια ποδιών χεριών, 10€ >

 

 

Βαράκια χεριών, 20€ >

 

#αποθεραπεία #low_impact

Οι περισσότεροι αθλητές κάνουν λίγο σκοινάκι στο τέλος, λίγα λάστιχα, η απλές ασκήσεις με μπάλα αντί για τις κλασσικές διατάσεις.

Σκοινάκι, 10€ >

 

 

Tube, 13€ >

 

 

Ελβετική μπάλα, 14€ >

 

#κυκλική προπόνηση #ασκήσεις με το βάρος του σώματος

 

Ελβετική μπάλα, 14€ >

 

#κοιλιακοί

Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από τους "σουγιάδες" με τη ρόδα. Ξεκίνα από τα χαμηλά (με τα γόνατα στο πάτωμα ή σε πολύ μικρές γωνίες) και φτάσε ψηλά. Για το μονόζυγο γόνατα στήθος, L's και V's είναι τα προφανή.

Ρόδα κοιλιακών, 8€ >

 

 

Μονόζυγο, 13€ >

#ειδικά σημεία

Το προφανές

Ελατήρια καρπού, 3€ >

 

Ελατήρια στήθους, 7€ >

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Ανάλυση: Μπορεί ο Τραμπ, να ρίξει τον Τραμπ;

Σε σκηνικό ανάλογο με εκείνο που ώθησε το 1973 τον Ρίτσαρντ Νίξον σε παραίτηση , παραπέμπει η εντεινόμενη σύγκρουση του Ντόναλντ Τραμπ με το πολιτικό σύστημα της Ουάσιγκτον

10+1 πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ένας άνδρας λίγο πριν τα 40

Ο Δημήτρης Ν. Μανιάτης αφήνει για λίγο 'Τα Νέα του Κομισάριου' (καθημερινά, 12.00-13.00 στο Ραδιόφωνο 247, στους 88.6) και συνθέτει μια λίστα απαραίτητη προς ναυτιλλομένους στα δεύτερα -άντα.

Το περιφρονημένο τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου που έγινε επιτυχία

"Ρόζα", το ξεχασμένο τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου που όλοι απέρριπταν, και έγινε ύμνος. Ετοιμάσου να τον ακούσεις ζωντανά το Σάββατο 27/5, στις 16.00 στην εκπομπή του Ηλία Μπενέτου, 'Έναν Μύθο Θα Σας Πω' στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν ξέρει τι σημαίνει ζεν πρεμιέ

Τον φωτογραφίσαμε με τα παιχνίδια που τον μεγάλωσαν και αφού τσεκάραμε ότι δεν θέλει να μείνει για πάντα παιδί, του κάναμε μεταξύ άλλων, και την παραπάνω ερώτηση.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24