SPORT24

Λύσε τους γρίφους και δραπέτευσε

Λύσε τους γρίφους και δραπέτευσε

Το "Great Escape" σας προκαλεί να διαλέξετε δωμάτιο που σας ταιριάζει, να κλείσετε θέση και να αποδείξετε ότι μπορείτε να αποδράσετε...

Τα Escape rooms έχουν γίνει το απόλυτο must. Το "Great Escape" αποτελεί έναν από τον αγαπημένο προορισμό όλων μας με δωμάτια απαιτητικά αλλά και πιο εύκολα για τους αρχάριους και το κυριότερο σε τέσσερα διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.

Τα δωμάτια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Καλαμάτα σας περιμένουν για να δώσετε λύση στους γρίφους και να σπάσετε κάθε ρεκόρ.

Δείτε τα πέντε διαθέσιμα που υπάρχουν, διαλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει, κλείστε θέση και αποδείξτε ότι μπορείτε να αποδράσετε...

Λύσε τους γρίφους και δραπέτευσε
HTTP://PETALIAS.COM

The Circus Escape Room

Στο Τσίρκο δεν υπάρχει πολυκοσμία. Ούτε ουρές. Και η είσοδος είναι δωρεάν. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μέρος. Κάτι παράξενο συμβαίνει. Τόσο παράξενο που αντί να διασκεδάζεις εσύ μαζί του, διασκεδάζει αυτό μαζί σου. Διασκεδάζει παίζοντας με το μυαλό σου.

Συμβαίνει κάτι που σε κάνει να ανατριχιάζεις…. σε ένα απο τα πιο αληθινά escape rooms της Αθήνας.

Λύσε τους γρίφους και δραπέτευσε

The Perfect Crime Escape Room

Εσύ και η παρέα σου μπαίνετε σε ενα απο τα πιο συγκλονιστικά escape rooms της Αθήνας και αποτελείτε μια ομάδα detective που προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα έγκλημα. Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρούνε κανένα στοιχείο του δολοφόνου. Όλοι μιλάνε για το τέλειο έγκλημα. Θα καταφέρεις εσύ και η ομάδα σου να βρείτε τα στοιχεία του δολοφόνου και το όπλο του εγκλήματος?

Λύσε τους γρίφους και δραπέτευσε

Inception Escape Room

Εσύ και η ομάδα σου μπαίνετε στο escape room inception και είστε κλέφτες ιδεών εν έτη 2030. Έχετε μπει στο όνειρο ενός πλούσιου επιχειρηματία έχοντας σαν αποστολή να βρείτε έναν κωδικό έτσι ώστε να ολοκληρωθεί μια από τις μεγαλύτερες κλοπές που έχουν γίνει ποτέ. Θα ολοκληρώσετε την αποστολή σας πριν η σβούρα σταματήσει να γυρίζει?

Λύσε τους γρίφους και δραπέτευσε
HTTP://PETALIAS.COM

Schindler’s list Escape Room

Μπαίνετε με την ομάδα σου σε ενα απο τα πιο συναρπαστικά escape rooms της Αθήνας. Έτος 1939 στο γραφείο του Όσκαρ Σίντλερ, ενός Γερμανού επιχειρηματία ο οποίος έφτασε στην Κρακοβία με την ελπίδα να κάνει περιουσία από τον πόλεμο. Στην πορεία, όμως, έγινε αυτοσκοπός του να σώσει όσους περισσότερους αθώους μπορούσε από τα στρατεύματα των Ες Ες. Έχοντας αποκτήσει σημαντική επιρροή στα στρατεύματα των Γερμανών, ο Σίντλερ συντάσσει μια λίστα με «ικανούς τροφίμους». Το να υπάρχει το όνομά τους στη λίστα είναι πολύ σημαντικό, γιατί μπορεί να τους οδηγήσει στη ζωή ή στο θάνατό. Στόχος σου είναι να βρεις την «Λίστα του Σίντλερ» και να την παραδώσεις στα σωστά χέρια σώζοντας την ζωή εκατοντάδων αθώων.

Λύσε τους γρίφους και δραπέτευσε

Guantanamo

«Νιώθω παγιδευμένος αλλά γύρω μου δεν υπάρχουν τείχη.Θέλω να τρέξω μακρυά να ξεφύγω αλλά είναι πολύ σκοτεινά εδώ για να δω τον δρόμο. Είναι αδύνατον να αποδράσεις από τη φυλακή του μυαλού σου. Γιατί απλά δεν μπορείς να δεις τα κάγκελα που σε έχουν παγιδεύσει…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ