SPORT24

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

Επιλέξαμε και σου προτείνουμε ψηφιακές μηχανές, βιντεοκάμερες και action κάμερες για να κρατήσεις για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου.

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές μας. Τα κινητά πλέον καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό αυτές τις ανάγκες, όμως για όσους ζητούν καλύτερα αποτελέσματα οι ψηφιακές μηχανές και οι βιντεοκάμερες είναι η καλύτερη λύση.

Εμείς επιλέξαμε μέσα από τα Best Sellers της Media Markt και σου προτείνουμε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις. Όλες οι μηχανές προσφέρονται σε άτοκες δόσεις και σε προκαλούν να τις κάνεις δικές σου.

Φυσικά, πέρα από αυτές που έχουμε επιλέξει εμείς μπορείς εσύ να βρεις κάποια άλλη που να καλύπτει περισσότερο τις δικές σου ανάγκες.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

CANON EOS 1200D + 18-55 IS II Τιμή: 359€

Μπες στον κόσμο της επαγγελματικής φωτογράφισης με την προσιτή DSLR κάμερα της Canon 1200D. Έρχεται εξοπλισμένη με φακό 18MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και video Full HD αλλά και οπτικό ζουμ 3x για να φέρεις κοντά όλα τα μακρινά θέματα. Χάρη στο ενσωματωμένο φλας θα μπορείς να τραβάς εξίσου καλές φωτογραφίες ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους ενώ με το ISO 6400 θα έχεις υψηλή ευκρίνεια χωρίς θόρυβο.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

CANON EOS 100D Kit 18-55mm DC III + Τσάντα Μεταφοράς Τιμή: 349€

H EOS 100D με αισθητήρα CMOS ανάλυσης 18MP είναι ιδανική για τους λάτρεις της φωτογραφίας που επιθυμούν τη δημιουργία εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους ή τη χρήση της λειτουργίας κοπής των εικόνων χωρίς την παραμικρή απώλεια της ευκρίνειας. Διαθέτει υψηλές ταχύτητες ISO που βοηθούν τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

NIKON D3200 KIT 18-55VR II Black Τιμή: 379€

Η ισχυρή και εύκολη στη χρήση φωτογραφική μηχανή D3200 θα απογειώσει τις αναμνήσεις σας. Με αισθητήρα CMOS 24,2 megapixel και τον ισχυρό μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας της Nikon, τον EXPEED 3, αυτή η φωτογραφική μηχανή SLR δημιουργεί μοναδικές φωτογραφίες και D-movie Full HD FULL HD.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

SONY ILCE-6000L Black Τιμή: 649€

Mirrorless Camera ILCE-6000L της Sony ανώτερη ποιότητα 24MP, η πιο γρήγορη αυτόματη εστίαση στον κόσμο, απόλυτη φορητότητα, εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™, μη αυτόματα χειριστήρια, μεγάλη σειρά φακών. Ποιότητα σε μικρό μέγεθος.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

SONY a3000 (ILCE-3000K) 18-55mm Τιμή:359€

Τέλεια αίσθηση, τέλεια λήψη! Η στιβαρή και αξιόπιστη α3000 είναι άνετη στη χρήση και αναδεικνύει την ομορφιά κάθε σκηνής, χάρη στον μεγάλο αισθητήρα Exmor® APS-C CMOS 20,1MP και την ευαισθησία ISO 16000. Καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό: Το μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO εξασφαλίζει χαμηλό θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εντυπωσιακές λεπτομέρειες, 20.1 MP: Η υψηλή ανάλυση διασφαλίζει ευκρινείς, λεπτομερείς εικόνες. Καταγράψτε περισσότερα APS-C sensor: Ο μεγάλος αισθητήρας προσφέρει υψηλή ευαισθησία ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

SONY HDR-AS30V Τιμή: 259€

Η Action Cam είναι το ιδανικό εργαλείο για εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο. Η ανθεκτική AS30V διαθέτει κορυφαία τεχνολογία, λεπτό, ελαφρύ σώμα και εγγραφή HD χωρίς θόλωμα.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

GOPRO HERO3+ Silver Edition Τιμή: 279€

Ο βασιλιάς των action cams, η GoPro, επιστρέφει με ένα ακόμα φανταστικό μοντέλο, την Hero3+ Silver Edition η οποία διαθέτει 20% μικρότερο μέγεθος και 15% μικρότερο βάρος, προκειμένου να είναι ακόμα πιο εύκολη στην εγκατάσταση. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να καταγράψουν εντυπωσιακά βίντεο των αθλητικών τους δραστηριοτήτων, ικανή να αντέξει από διάφορες κακουχίες όπως το νερό, με αντοχή σε βάθος έως 40 μέτρων. Με βίντεο ανάλυσης 1080p, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί επαγγελματικό, ενώ και η εγγραφή ήχου κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα με εξελιγμένο σύστημα μείωσης θορύβου από τον αέρα.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

CANON PowerShot SX410 IS Black Τιμή: 159,99€

Η κάθε στιγμή διασκέδασης, χαράς, οικογενειακές εκδηλώσεις και βόλτες με την παρέα σε υψηλή ανάλυση για να τις θυμάσαι έτσι ακριβώς όπως τις έζησες. Μικρή σε μέγεθος για να την έχεις πάντα μαζί σου αλλά θαυματουργή για να εντυπωσιακές φωτογραφίσεις και video HD.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

CANON IXUS 275 HS Black Τιμή: 199€

Απαθανάτισε εντυπωσιακές στιγμές και Full HD video με την Canon Ixus 275 HS και μοιράσου τα μέσω Wi-Fi και NFC με ευκολία. Με οπτικό ζουμ 12x θα γίνει ο καλύτερος φωτογραφικός σου σύντροφος στις εκδρομές και σε όλες τις εκδηλώσεις.

Κράτησε για πάντα ζωντανές τις στιγμές σου

HAMA STAR 5 Τιμή: 17.90€

Εύκαμπτοι ρυθμιζόμενοι βραχίονες εξοπλισμένοι με λαστιχένιες βάσεις, κεντρικός ρυθμιζόμενος, μεταβλητού ύψους μηχανισμός 3 κατευθύνσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ