SPORT24

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Απολαύστε casual ρούχα, μαγιώ, παπούτσια και σαγιονάρες σε εκπληκτικές τιμές. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με 70% έκπτωση, για ωραίο καλοκαιρινό ντύσιμο.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα χρήματα ρέουν με το... σταγονόμετρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να ντυθεί όπως θέλει, αγοράζοντας ρούχα και παπούτσια σε πολύ καλές τιμές. Αρκεί βέβαια να κάνει την σωστή έρευνα αγοράς. Εμείς σας δείχνουμε προσφορές της τάξεως του 70% σε βερμούδες, παπούτσια, t-shirt για ανάλαφρο και ωραίο ντύσιμο το καλοκαίρι, αλλά και μαγιώ και σαγιονάρες για τις εξορμήσεις στις παραλίες.

Levon HS80632 - 25.00€ από 62.90€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Ανδρικόημίμποτο τουοίκου Levon,από ύφασμα με λεπτομέρειες από συνθετικόδέρμα και εσωτερική δερμάτινη επένδυση, σε γκριαπόχρωση. Ο μαλακός δερμάτινος πάτος του και η εύκαμπτη αντιολισθητική σόλα από λάστιχο, υπόσχονται ξεκούραστο και σταθερό περπάτημα. Σε μοντέρνα γραμμή,μεκορδόνια για τέλεια εφαρμογή και θηλιά στον αστράγαλο για να φοριέται εύκολα, η ιδανική επιλογή για δυναμικές και άνετες καθημερινές εμφανίσεις.

Bitter & Sweet 11514-4 - 25.00€ από 39.90€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Ανδρικά Casual Low Cutαπό το ελληνικό brand Bitter & Sweet, σε αθλητική γραμμή, από συνθετικό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, με υφασμάτινη εσωτερική επένδυση για καλύτερη αναπνοή. Σε μαύρη απόχρωση, ιδανικά για περπάτημα, ήπια άσκηση και χαλαρές σπορ εμφανίσεις.

Nike Wmns Nike Core Motion Tr Mesh - 37.42€ από 49.90€ (-25%)

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Το άνω μέρος του Nike Core Motion TR αποτελείται από αναπνέον πλέγμα με μια σειρά δερμάτινων επενδύσεων που ενισχύουν την δομική του ακεραιότητα χωρίς την προσθήκη περιττού βάρους, δημιουργώντας έτσι ένα παπούτσι το οποίο είναι σύγχρονος ανθεκτικό, ελαστικό και ελαφρύ. Η πλεγμάτινη γλώσσα ενθαρρύνει την αυξημένη ροή αέρα ενώ το ενισχυμένο με δέρμα σημείο όπου είναι τα δάχτυλα διασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του, μιας που το σημείο αυτό είναι πιο ευαίσθητο στην φθορά. Μια πλήρους μήκους, ενδιάμεση σόλα υλικού Phylon προστατεύει το πόδι και εξασθενεί τα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται κατά την διάρκεια τρεξίματος, παρέχοντας, μια ομαλή μετάβαση που ανταποκρίνεται από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα. Η εξωτερική σόλα από ειδικά επεξεργασμένο καουτσούκ έχει μια διαδοχή από λοβούς που αποφέρουν διαρκή, και συνεπή πρόσφυση σε μια πληθώρα επιφανειών. Αυτές οι λοβοί τοποθετούνται μόνο όπου είναι απαραίτητο έχοντας τμήματα εκτεθειμένου Phylon ενδιάμεσα. Εύκαμπτες αυλακώσεις, στην φτέρνα αλλά και στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, προσφέρουν φυσικό εύρος κίνησης καθώς και την ικανότητα ομαλής αλλαγής σε πολλαπλές κατευθύνσεις.

Μπλούζα Polo Gant Barstripe Pique Rugger - 57.00€ από 95.00€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Ανδρικό polo μπλουζάκι από την Gant. Κλείσιμο με κουμπάκια. Κεντητό λογότυπο Gantστο στήθος. Πικέ υφή υφάσματος. Regular fit. Σύνθεση από 100% Βαμβάκι.

Adidas ZX 750 Q23657-4 - 79.00€ από 129.00€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Casual υπόδημα από ανθεκτικό ύφασμασε γκρι-κίτρινη απόχρωση. Ο πολύ μαλακός πάτος του παπουτσιού σε συνδυασμό με την ευλύγιστη σόλα από καουτσούκ προσφέρουν τον απαιτούμενο αέρα άνεσης στο περπάτημα και ηεφαρμογή του είναι τέλεια χάρη στα κορδόνια που διαθέτει. Ένα διαχρονικό σχέδιο κατάλληλο για κάθε σας έξοδο.

Ανδρική Βερμούδα "Custom" Funky Buddha - 19.90€ από 39.50€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Μία ανώτερηςποιότητας βερμούδα, άνετη, δροσερή και στιλάτη που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Μοναδική και ιδιαίτερη, είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικήςποιότητας βαμβάκι, ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας.

ARRESTED ΜΑΥΡΟ T-SHIRT - 29.40€ από 49.00€ (-40%)

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

T-shirt από τη σειρά Eyes Wide Open σε μαύρο χρώμα, διακοσμημένο με funky print στο μπροστινό μέρος. Φορέστε το στις καλοκαιρινές σας εξόδους με βερμούδες ή τζιν για casual εμφανίσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους.

Sneaker Pepe Jeans Industry Flag - 49.20€ από 82.00€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Ανδρικά πάνινα παπούτσια από την Pepe Jeansγια όλες τις ώρες και τα στυλ. Σήμα Pepe Jeansαπό την έξω πλευρά. Τύπωμα με τη σημαία της Μεγάλης Βρετανίας σεξεθωριασμένο στυλ, που έχει εφαρμοστεί στο χέρι. Αντιολισθητική σόλα στην κάτω πλευρά.

2TONE ΜΠΛΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ - 55.00€ από 110.00€ (-50%)

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Μπλε δερμάτινα αθλητικά μποτάκια με άσπρα κορδόνια, άσπρη σόλα από καουτσούκ, καφέ υφασμάτινη εσωτερική επένδυση και διπλές ραφές στο επάνω μέρος. Άνετα κι ευκολοφόρετα για casual ντύσιμο.

CORK FLIP FLOP ΜΠΛΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ - 15.00€ από 25.00€ (-40%)

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Σαγιονάρες από καουτσούκ σε κλασική αντρική γραμμή με διχάλα, στολισμένες με το logo του αγαπημένου brand και με πρωτότυπο πάτο από φελλό. Φορέστε τις σε ξέγνοιαστες στιγμές κοντά στο νερό.

Ανδρικό Μαγιώ Βερμούδα Bodytalk - 19.20€ από 32.00€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Ανδρικό μαγιώ βερμούδα με λάστιχο στην μέση και λευκό κορδόνι για ρύθμιση ώστε να εφαρμόζει άψογα. Το μαγιώ έχει στάμπα χαμηλά στο αριστερό μπατζάκι , στο μπροστά μέρος και έχει λευκή ρίγα στο λάστιχο μέσης και στα τελειώματα. Το μαγιώ διαθέτει τσέπη στο πίσω μέρος και είναι σε ίσια κλασική γραμμή. Είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και η σύνθεσή του είναι 100% πολυεστέρας. Διατίθεται σε τρία χρώματα, μαύρο, red & indigo. Tο μοντέλο στην φωτογραφία φοράει μέγεθος Large.

Bitter & Sweet 11462-4 - 19.00€ από 70.90€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Ανδρικό casual μποτάκιτης εταιρείας Bitter & Sweet από συνθετικό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας και υφής, δερμάτινη εσωτερική επένδυση και μαλακό πάτο για άνετο βάδισμα. Διαθέτει εύκαμπτη αντιολισθητική σόλα από λάστιχο για μεγαλύτερη σταθερότητα και κορδόνια για εύκολη εφαρμογή. Σε καφέ απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα και μοντέρνο σχέδιο, αποτελεί ιδανική επιλογή για μια καθημερινότητα γεμάτη άνεση και στυλ.

Ανδρική Μπλούζα T-shirt "Frankestain" Denim Junkie - 9.90€ από 55.00€

Καλοκαιρινές προτάσεις με έκπτωση έως -70%

Η μπλούζα διαθέτει στρογγυλή λαιμόκοψη και εντυπωσιακή στάμπα στην μπροστινή πλευρά. Είναι ιδανική για casual εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ