SPORT24

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

Το Sport24 βρίσκει και σου προτείνει μερικές από τις πιο οικονομικές λύσεις διακοπών για φέτος το καλοκαίρι.

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τον Ιούλιο και θα έπρεπε ήδη να είχες προγραμματίσει τις διακοπές σου. Ακόμα και αν δεν το έχεις κάνει πάντα υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο και μέχρι τελευταία στιγμή μπορείς να κανονίσεις τις ωραιότερες αποδράσεις.

Είτε είσαι με την κοπέλα σου, είτε με την παρέα και την οικογένεια σου, οι επιλογές στην χώρα που ζούμε ευτυχώς είναι πολλές. Ανάλογα με την περίσταση μπορείς να επιλέξεις άπειρους προορισμούς. Είτε επιθυμείς ησυχία και ηρεμία είτε πάρτι και beach bars όλη μέρα οι επιλογές είναι πολλές. Τα χρήματα δεν θα έπρεπε να σε απασχολούν καθώς οι τιμές είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά ακόμα και όταν πρόκειται για κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Ρόδος, Πάρος, Μύκονος και Κρήτη βρίσκονται και φέτος στην κορυφή των προτιμήσεων. Παρακάτω ακολουθούν 8 οργανωμένα πακέτα διακοπών σε κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

Daktilidis Village - Μύκονος €108

Αποδράστε στη Μύκονο στο Daktilidis Village ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

Afandou Beach Hotel - Ρόδος €264

ALL INCLUSIVE στην Ρόδο στο Afandou Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 264€ από 329€ ( Έκπτωση 20%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Βαρελίσια Μπύρα, Ποτά, Καφέ, Τσάι και Snack! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

Ξενώνας Γιασεμί - Χίος €119

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Χίο, σε Σουίτα με Θεα το Κάστρο, στο Ξενώνα Γιασεμί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται ένα Δείπνο Δωρεάν για το σύνολο της διαμονής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

Loutra Beach Hotel - Χαλκιδική €109

109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Loutra Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

4* Porto Naoussa Hotel - Πάρος €119

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Porto Naoussa Hotel στην Νάουσα της Πάρου, με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι καθώς Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

5* Aegea Blue Cycladic Resort - Άνδρος €299

299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Άνδρο, στο 5 αστέρων Aegea Blue Cycladic Resort, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Suite με Θέα Θάλασσα! Παρέχονται Ομπρέλα και ξαπλώστρες στην παραλία Ζόρκος, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

Eleftheria Ηotel - Χανιά Κρήτης €225

225€ από 330€ ( Έκπτωση 32%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα στα Χανιά της Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Eleftheria Ηotel! Προσφέρεται Ημερήσια χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου, καθώς και για τους μικρούς μας φίλους ειδική Παιδική Πισίνα με γλυκό νερό και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ήρθε η ώρα να κανονίσεις τις διακοπές σου

Tesoro Hotel - Λευκάδα €186

186€ από 266€ (Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο,στη Λευκάδα, στο Tesoro Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ