SPORT24

Η παραλία θέλει (και) tablet

Η παραλία θέλει (και) tablet

Το καλοκαίρι μπήκε ήδη στη ζωή μας και οι παραλίες μας περιμένουν. Τι καλύτερο λοιπόν από το να είμαστε εφοδιασμένοι με το αγαπημένο ματς tablet; Το Sport24.gr καταθέτει προτάσεις για τους αναγνώστες του.

Ο χρόνος τρέχει ασταμάτητα και από εκεί που μαζεύαμε μέσα στις κούτες τα χριστουγενιάτικα στολίδια και ζούσαμε την κατάνυξη του Πάσχα, πλέον μυρίζουμε ήδη καλοκαιρινό αεράκι και περιμένουμε τις διακοπές για τις απαραίτητες ετήσιες εξορμήσεις μας στην παραλία.

Όπου παραλία το μυαλό των περισσοτέρων πηγαίνει στα μπάνια, στην ηλιοθεραπεία, στα παιχνίδια με τις ρακέτες όμως στην εποχή της τεχνολογίας μπορείς να τα έχεις όλα αυτά και να τα συνδυάσεις με συνεχή ενημέρωση και ατελείωτο παιχνίδι χάρη στα tablets που μπορούν να σε ακολουθούν παντού.

Θες να μην μένεις πίσω στις εξελίξεις και να μαθαίνεις τα πάντα ξεκούραστος και χαλαρός σε μία αναπαυτική ξαπλώστρα στην παραλία; Θες να διασκεδάζεις με ηλεκτρονικά παιχνίδια κάτω από την ομπρέλα που σε καλύπτει από τον καυτό ήλιο; Θες να έχεις την τεχνολογία δίπλα σου μετά από κάθε δροσιστική βουτιά;

Κανένα πρόβλημα! Τα πλέον σύγχρονα α tablets είναι εδώ για να προσθέσουν ακόμα περισσότερο χρώμα στις διακοπές μας και το Sport24.gr δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το παιχνίδι, κάνοντας 9 προτάσεις για tablets που είναι ικανά να καλύψουν και τις ανάγκες του πιο απαιτητικού.

Είπαμε, η παραλία θέλει (και) το... tablet της!

Lenovo Miix3 10-30 - Tablet 10.1" 32GB - € 299

Η παραλία θέλει (και) tablet

Ανήκοντας στην κατηγορία των «υβριδικών» συστημάτων, το Lenovo Miix3 10-30 80HV0042GM ανήκει τόσο στην κατηγορία των ultrabooks, όσο και σε εκείνη των laptops. Η οθόνη του θα σε εκπλήξει ευχάριστα με την ποιότητά της χάρη στο IPS πάνελ της, αποδίδοντας παράλληλα ανάλυση Full HD υποστηρίζοντας τεχνολογία multi-touch. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Atom θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου, την ώρα που πλαισιώνεται από 2 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32 GB. Αν σε αυτά προσθέσεις την αυτονομία που αγγίζει τις 10 ώρες, τη στιβαρή κατασκευή και τον συνδυασμό Windows 8.1 και Office 365, έχεις μια ολοκληρωμένη λύση, έτοιμη να σε υπηρετήσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Lenovo Yoga Tablet 2 - Tablet 8" 16GB - € 219

Η παραλία θέλει (και) tablet

Το Lenovo Yoga Tablet 2 powered by Intel® Atom™ processor προσφέρει την απόδοση που χρειάζεσαι για να απολαύσεις εφαρμογές και παιχνίδια σε Android 4.4 KitKat, ενώ η οθόνη FHD IPS 8'' με δυνατότητα πολλαπλής αφής εγγυάται μια φωτεινή και ζωντανή εμπειρία θέασης. Επιπλέον διαθέτει θύρες MicroUSB και microSD, ενώ σου προσφέρει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες για να απολαμβάνεις τα πολυμέσα σου: Stand, Tilt, Hold και Hang. Μάλιστα, η έξυπνη τεχνολογία επεξεργασίας, ο πλούσιος ήχος (2 Front-facing Large-chamber ηχεία, Dolby Audio & Wolfson Master Hi-Fi Codec), το γρήγορο Wi-Fi και η επική διάρκεια ζωής της μπαταρίας (6400 mAh για έως και 18 ώρες χρήσης) καθιστούν καθεμία από αυτές τις λειτουργίες πιο ικανοποιητική από ποτέ!

F&U ETB7624 7''/ Quad Core 1.3 GHz/ 8GB - € 59

Η παραλία θέλει (και) tablet

Tablet ETB7624 με τετραπύρηνο επεξεργαστή A9 1.3GHz, χωρητικότητας 8GB, μνήμης 1GB DDR3, με οθόνη 7" και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 (KitKat).

LENOVO A7-10 Black WI-FI (ADAM) 7'' - € 79

Η παραλία θέλει (και) tablet

Το Lenovo Tab 2 A7-10 είναι το ιδανικό Android tablet για όσους αγαπάνε τη μουσική και την ψυχαγωγία on the go και αναζητάνε μία προσιτή λύση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η οθόνη 7 ιντσών IPS LCD (1024 x 600) είναι σαφής και πολύχρωμη και αφήνει τους φίλους σου να παίρνουν μέρος στη διασκέδαση. Ο πανίσχυροςτετραπύρηνος επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1.30 GHz και σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM, εξασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και κατά τη διάρκεια χρήσης πολλαπλών εφαρμογών. Επίσης, το Lenovo Tab 2 A7-10 ενσωματώνει τεχνολογία ήχου Dolby Audio και front-facing κάμερα 0.3 Megapixelιδανική για φωτογραφίες, βίντεο, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές. Τέλος, χάρη στοχαμηλό βάρος και τη λεπτή του σχεδίαση, θα μπορείς να το παίρνεις μαζί σου παντού!

MLS iQTab Designs 8 WiFi 08 - Tablet 8" 8GB - € 129

Η παραλία θέλει (και) tablet

Η σειρά MLS iQTab Designs 8 WiFi είναι τόσο ιδιαίτερη όσο εσύ! Η συντριπτική πλειοψηφία των tablets είναι άσπρα και μαύρα! Θα φορούσες ΜΟΝΟ άσπρα και μαύρα ρούχα; Γιατί τότε το tablet σου να είναι ΜΟΝΟ άσπρο και μαύρο; Όταν μπορεί να έχει εικόνες, σχέδια, χρώματα ή και κείμενα και να σε αντιπροσωπεύει! To MLS iQTab Designs 8 WiFi κάνει την πλοήγηση μία νέα εμπειρία, αλλά δεν είναι μόνο πλοηγός, είναι και ένα και ελαφρύ tablet για κάθε εργασία. Διαθέτει οθόνη αφής HD IPS LCD 8", 2 κάμερες (5 & 1MP) για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, τετραπύρηνο (Quad Core) επεξεργαστή στα 1.30 GHz με 1GB RAM, λειτουργικό σύστημα Google Android 4.4 KitKat και φυσικά το σύστημα πλοήγησης MLS Talk&Drive.

Apple iPad mini 3 - Tablet 7.9" 16GB Silver - € 429

Η παραλία θέλει (και) tablet

Το Apple iPad Mini 3 είναι ικανότερο από ποτέ. Με πάχος μόλις 7.5 χιλιοστά και βάρος 331 γραμμάρια, το tablet της Apple ενσωματώνει για πρώτη φορά τον αισθητήρα Touch ID, ενώ τρέχει το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, το iOS 8. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ο ισχυρός, διπύρηνος επεξεργαστής A7, μία οπίσθια κάμερα 5 Megapixel που μπορεί να καταγράψει βίντεο Full HD 1080p στα 30 frames per second, ενώ η εμπρόσθια κάμερα 1.2 Megapixel, μπορεί να λαμβάνει selfies ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η οθόνη Retina των 7.9 ιντσών, ανάλυσης 2048 x 1536 δείχνει καλύτερη από ποτέ, ενώ ο συνεπεξεργαστής M7 βοηθάει στην καλύτερη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων από τους αισθητήρες της συσκευής. Επίσης, υποστηρίζει ταχύτερα δίκτυα Wi-Fi για απίστευτες ταχύτητες.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite Τ113 - Tablet 7" 8GB - € 109

Η παραλία θέλει (και) tablet

Με το tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite Τ113, ήρθε ανανεωμένο με τετραπύρηνες επιδόσεις που θα σε εντυπωσιάσουν! Πιο λεπτό, πιο στενό και με πιο λεπτό πλαίσιο, αυτό το βελτιωμένο tablet προσφέρει απίστευτη άνεση κρατήματος για να μπορείς να το χειρίζεσαι εύκολα εν κινήσει. Είναι και πιο ελαφρύ, χωρίς να χάνει τίποτα από την απόδοσή του. Επιπλέον, διαθέτει έναν εκπληκτικό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3 GHz με μνήμη 8 GB, RAM 1GB και φωτογραφική μηχανή 2 MP. Και μην ξεχνάς τις απεριόριστες εφαρμογές μέσω της Samsung και της Google, καθώς και τα 50 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Dropbox. Δεν γίνεται καλύτερα!

eStar Gemini IPS Quad Core - Tablet 8" 16GB - € 149,99

Η παραλία θέλει (και) tablet

Το eStar Gemini IPS Quad Core ήρθε για να καλυτερέψει αισθητά τον τρόπο που επικοινωνείς, ψυχαγωγείσαι και εργάζεσαι. Χάρη στην οθόνη υψηλής ευαισθησίας των 8 ιντσών και την υποστήριξη Word, Excel, αποστολής & λήψης e-mail κλπ, θα μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα όπου και αν βρίσκεσαι, ενώ η υποστήριξη gaming, chatting, movie playback και eBooks υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Το tablet της eStar τρέχει την έκδοση Windows 8.1 του λειτουργικού της Microsoft ενώ ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel, χρονισμένο στα 2.00 GHz με 1GB RAM, καθώς και δύο κάμερες, 5 και 2 Megapixel στην πίσω και μπροστά όψη αντίστοιχα. Επίσης, υποστηρίζει δίκτυα WiFi για ελέυθερη και απεριόριστη πρόσβαση στο Internet.

Samsung Galaxy Tab 4 SM-T530 - Tablet 10.1" 16GB

Η παραλία θέλει (και) tablet

Το Galaxy Tab 4 10.1 είναι η νέα προσθήκη στην πολύ πετυχημένη σειρά της Samsung που ξεχωρίζει για τον ελκυστικό σχεδιασμό, τη δυνατότητα για κοινή χρήση περιεχομένου και τη λέιτουργία πολλαπλών χρηστών. Ο νέος τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.20 GHz σε συνδυασμό με το 1.5 GB μνήμης RAM θα απλουστεύσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ενώ η απολαυστικά μεγάλη οθόνη των 10.1 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800 pixels θα σου προσφέρει μια απίστευτα πλούσια εμπειρία πολυμέσων. Οι κάμερες 3.15 και 1.3 Megapixel στην πίσω και μπροστά όψη αντίστοιχα, σου προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο καθώς και τη δυνατότητα απολαυστικών βιντεοκλήσεων. Όλα αυτά, σε μία συσκευή με πάχος μόλις 8 χιλιοστά και βάρος 487 γραμμάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ