Για κάθε έναν από εμάς υπάρχει ένα ζευγάρι σπαντρίγιες - Sport Shop - SPORT 24
SPORT SHOP
 

Για κάθε έναν από εμάς υπάρχει ένα ζευγάρι σπαντρίγιες

Για κάθε έναν από εμάς υπάρχει ένα ζευγάρι σπαντρίγιες

Ή αλλιώς, γιατί η σπαντρίγια είναι τόσο παρεξηγημένη ενώ δε θα έπρεπε.

 

Ας πούμε μερικές αλήθειες και για τον εαυτό μας και για τις στιλιστικές μας επιλογές. Ποτέ δεν αμφισβητούμε  αν αυτό που βγαίνει από μέσα μας, και αυτό είναι οδηγός στη ζωή.

Είμαστε κλασσικοί, ποτέ δεν θα αναρωτηθούμε αν πρέπει να τολμήσουμε το κάτι παραπάνω στους συνδυασμούς για να δείξουμε ότι έχουμε και μια διαφορετική πτυχή στην προσωπικότητα μας, ότι είμαστε λίγο πιο δημιουργική και απολαμβάνουμε τη ζωή. Καφέ παπούτσια, άσπρο ή ζαχαρί μπλουζάκι, δοκιμασμένα brands, αναγνωρίσιμα σηματάκια και τζιν ό,τι να 'ναι αφού τέλος πάντων είναι τζιν.

Αν είμαστε πιο τολμηροί το παρακάνουμε με τα χρώματα, με τις μόδες και τα σχέδια. Αν δούμε ένα κλασσσικό item πάνω σε κάποιον σκεφτόμαστε μέσα μας "ώχου βαρεμάρα" και δεν σκεφτόμαστε την ίδια στιγμή εμείς προκαλούμε αντιδράσεις γιατί κουράζουμε. Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στο ντύσιμο πρέπει να ισορροπούμε τις αντιθέσεις και να κινούμαστε στη λογική του τόσο όσο. Κάτι που φυσικά είναι τελείως διαφορετικό από τη μέση.

Ας δούμε τι σημαίνουν όλα αυτά. Πήρες μια στενή κεραμιδί βερμούδα για το καλοκαίρι. Δεν μπορείς να την συνδυάσεις με αυτές τις δύο κόκκινες σπαντρίγιες για πολλούς λόγους.

 

NELES 21 από 28€ >
    

 

NELES 21 από 28€ >

 

Είναι πολύ έντονα τα χρώματα σου και τραβάς περισσότερη προσοχή από ότι πρέπει. Αν διαλέξεις αυτές τις σπαντρίγιες ως σημείο εκκίνησης καλύτερα να να τις συνδυάσεις με κάτι λίγο πιο κλασσικό όπως ένα cargo shorts. Αν διαλέξεις τη βερμούδα καλύτερα διάλεξε ένα πιο κλασσικό σχέδιο σπαντρίγιας όπως παρακάτω.

PAEZ, 42 από 55€ >

 

Αν θες σε μια σχετικά πιο επίσημη εμφάνιση να πας με σπαντρίγιες δεν μπορείς να διαλέξεις αυτές εδώ. Η πρώτη κραυγάζει "είναι καλοκαίρι, χαλαρά" ενώ η δεύτερη έχει πολύ στιλ για να είναι αποδεκτή.

NELES  21 από 28€ >

 

NELES 21 από 28€ >

 

Πρέπει να πας για κάτι πολύ κλασσικό.

ΚΟΚE SHOES  55 από 73€ >

 

KOKE SHOES 55 από 73€ >

 

Αν θες να δείξεις τη μοδάτη πλευρά του εαυτού σου, ξεχνάς τα κεραμιδί χρώματα και τις στενές βερμούδες και αφήνεις τη σπαντρίγια να κάνει τη διαφορά. Που σημαίνει ότι πας για κάτι πολύχρωμο όπως αυτό

BAGUA 37 από 60€ >

 

ή κάτι με έντονο χρώμα όπως αυτά τα δύο ζευγάρια

ENJO TESOTI 39 από 63€ >

 

ENJO TESOTI 39 από 63€ >

 

Από την άλλη υπάρχουν και οι κλασσικές επιλογές. Αν προσέξεις το κόψιμο τους θυμίζει περισσότερο slip-on και κανονικό loafer παρά σπαντρίγια. Δεν θα το προσέξει κανείς. Μπορείς να τις βάλεις σε οποιαδήποτε περίσταση χωρίς να προκαλέσεις.

Θέλω να πω, για όλους τελικά υπάρχει μια σπαντρίγια. Δεν είναι ναι ή όχι στη σπαντρίγια αλλά περισσότερο ποια σπαντρίγια κάνει για τη δική σου περίπτωση.

BITTER & SWEET, 32 από 65.90€ >

 

BITTER & SWEET 32 από 66€ >

 

KOKE SHOES  55 από 73€ >

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

Συνελήφθη η 'μικρή' Αφγανή του National Geographic

Συνελήφθη η Αφγανή Σαρμπάτ Γκούλα, η γυναίκα που έγινε διάσημη παγκοσμίως από το εξώφυλλο του περιοδικού National Geographic, το 1985

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Το υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας

Η Ρωσία αποκάλυψε τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Satan 2 που είναι ικανός να σκορπίσει τον όλεθρο και θα χρησιμοποιείται μέχρι το 2020

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24