SPORT24

Έλα να πάμε στο νησί

Έλα να πάμε στο νησί

9 νησιά που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στα υπόψιν για το φετινό καλοκαίρι

Κάθε χρόνο η ίδια δουλειά. Να προσπαθείς να επιλέξεις που θα πας, σε ποιο νησί. Και δεν λέω απαραίτητα διαμονή αλλά ακόμα και φιλοξενεία σε γνωστούς και συγγενείς. Οι διακοπές είναι διακοπές και κάπου θα πάμε.

Κάθε χρόνο η ίδια δουλειά. Να προσπαθείς να επιλέξεις που θα πας, σε ποιο νησί. Και δεν λέω απαραίτητα διαμονή αλλά ακόμα και φιλοξενεία σε γνωστούς και συγγενείς. Οι διακοπές είναι διακοπές και κάπου θα πάμε. Εμείς εδώ διαλέξαμε 9 νησιά που να πληρούν δύο κριτήρια. Να είναι ωραίοι προορισμοί, να έχουν ιδιαίτερο λόγο να πας εκείς και να προσφέρεται ένα πολύ καλό πακέτο διαμονής. Νομίζω κάναμε δουλίτσα.

Πάρος: Ο απόλυτος fan προορισμός για τη νεολαία των 90s παραμένει η νησιωτική πρωτεύουσα των beach bar. Αυτό που γίνεται στα all day long της Μυκόνου γίνεται σε μικρότερο αλλά πιο ανθρώπινο βαθμό στην Πάρο.

Έλα να πάμε στο νησί

Ζάκυνθος: Η Ζάκυνθος έχει δύο πλευρές κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα όμορφα χωριά και τα πράσινα νερά της δυτικής πλευράς και τις μέτριες παραλίες-χαμός από Άγγλους στην ανατολική πλευρά.

Έλα να πάμε στο νησί

Εύβοια: Δεν ξέρω αν εσύ θεωρείς την Εύβοια νησί αλλά η πλευρά του Αιγαίου είναι το ίδιο όμορφη με τα Σφακιά και τα νότια παράλια της Κρήτης. Το τοπίο βουνό-θάλασσα-βουνό είναι ανεπανάληπτο.

Έλα να πάμε στο νησί

Κέρκυρα: Ο πιο ποιοτικός προορισμός όλων.

Έλα να πάμε στο νησί

Σκόπελος: Ξακουστά μπαράκια, ξακουστά κοκτέιλ και πεύκο μέχρι το γυαλό. Η Τζαμάικα της Ελλάδας.

Έλα να πάμε στο νησί

Ρόδος: Δύο πλευρές και εδώ. Η κοσμοπολίτικη και ο χάμος. Διάλεξε το δηλητήριο σου.

Έλα να πάμε στο νησί

Νάξος: Το νησί με τα καταπληκτικά τοπικά προϊόντα και τα όμορφα χωριά. Είναι ένα είδος προορισμού ξεχωριστό, όπως η Ικαρία, πιο εναλλακτικός και κοντά στην παράδοση.

Έλα να πάμε στο νησί

Χανιά: Ο προορισμός με "Π" κεφαλαίο. Έχει τα πάντα και θέλει χρόνο. Εχει χωριά, έχει μεγάλη ιστορία, έχει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, τουρίστες, φύση, αμμουδιές, νερά. Χαμός.

Έλα να πάμε στο νησί

Πάτμος: Οι διακοπές με το αμόρες ποτέ δεν ήταν καλύτερες

Έλα να πάμε στο νησί

Αίγινα: Πολύ της μόδας τελευταία. Να τα λέμε αυτά

Έλα να πάμε στο νησί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ