Έλα να πάμε στο νησί - Sport Shop - SPORT 24
SPORT SHOP
 

Έλα να πάμε στο νησί

Έλα να πάμε στο νησί

9 νησιά που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στα υπόψιν για το φετινό καλοκαίρι

Κάθε χρόνο η ίδια δουλειά. Να προσπαθείς να επιλέξεις που θα πας, σε ποιο νησί. Και δεν λέω απαραίτητα διαμονή αλλά ακόμα και φιλοξενεία σε γνωστούς και συγγενείς. Οι διακοπές είναι διακοπές και κάπου θα πάμε.

Κάθε χρόνο η ίδια δουλειά. Να προσπαθείς να επιλέξεις που θα πας, σε ποιο νησί. Και δεν λέω απαραίτητα διαμονή αλλά ακόμα και φιλοξενεία σε γνωστούς και συγγενείς. Οι διακοπές είναι διακοπές και κάπου θα πάμε. Εμείς εδώ διαλέξαμε 9 νησιά που να πληρούν δύο κριτήρια. Να είναι ωραίοι προορισμοί, να έχουν ιδιαίτερο λόγο να πας εκείς και να προσφέρεται ένα πολύ καλό πακέτο διαμονής. Νομίζω κάναμε δουλίτσα.

Πάρος: Ο απόλυτος fan προορισμός για τη νεολαία των 90s παραμένει η νησιωτική πρωτεύουσα των beach bar. Αυτό που γίνεται στα all day long της Μυκόνου γίνεται σε μικρότερο αλλά πιο ανθρώπινο βαθμό στην Πάρο.

Πάρος με 279 από 429 >

 

Ζάκυνθος: Η Ζάκυνθος έχει δύο πλευρές κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα όμορφα χωριά και τα πράσινα νερά της δυτικής πλευράς και τις μέτριες παραλίες-χαμός από Άγγλους στην ανατολική πλευρά.

Ζάκυνθος με 215 από 380 >

 

Εύβοια: Δεν ξέρω αν εσύ θεωρείς την Εύβοια νησί αλλά η πλευρά του Αιγαίου είναι το ίδιο όμορφη με τα Σφακιά και τα νότια παράλια της Κρήτης. Το τοπίο βουνό-θάλασσα-βουνό είναι ανεπανάληπτο.

Εύβοια με 309 από 420 >

 

Κέρκυρα: Ο πιο ποιοτικός προορισμός όλων.

Κέρκυρα με 119 από 240€ >

 

Σκόπελος: Ξακουστά μπαράκια, ξακουστά κοκτέιλ και πεύκο μέχρι το γυαλό. Η Τζαμάικα της Ελλάδας.

Σκόπελος με 69 από 138€ >

 

Ρόδος: Δύο πλευρές και εδώ. Η κοσμοπολίτικη και ο χάμος. Διάλεξε το δηλητήριο σου.

Ρόδος με  400 από 575 >

 

Νάξος: Το νησί με τα καταπληκτικά τοπικά προϊόντα και τα όμορφα χωριά. Είναι ένα είδος προορισμού ξεχωριστό, όπως η Ικαρία, πιο εναλλακτικός και κοντά στην παράδοση.

Νάξος με 305 από 436€ >

 

Χανιά: Ο προορισμός με "Π" κεφαλαίο. Έχει τα πάντα και θέλει χρόνο. Εχει χωριά, έχει μεγάλη ιστορία, έχει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, τουρίστες, φύση, αμμουδιές, νερά. Χαμός.

 

Χανιά με 350 από 500€ >

 

Πάτμος: Οι διακοπές με το αμόρες ποτέ δεν ήταν καλύτερες

Πάτμος με 219 από 478€ >

 

Αίγινα: Πολύ της μόδας τελευταία. Να τα λέμε αυτά

Αίγινα με 179 από 290€ >

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24