SPORT24

Ανανέωσε το αμάξι σου από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού

Ανανέωσε το αμάξι σου από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού

Το αυτοκίνητο σου χρειάζεται φροντίδα για αυτό πρέπει να εκμεταλλευθείς τις μεγάλες προσφορές και να το καθαρίσεις μέσα - έξω σε προνομιακές τιμές.

Στις καλοκαιρινές μας διακοπές ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία που έχουμε είναι το αυτοκίνητο μας. Αυτό μας πηγαίνει παντού και διευκολύνει τις μετακινήσεις μας στις παραλίες. Όλα αυτά τα ταξίδια σε συνδυασμό με την άμμο, την σκόνη και τον ήλιο το επιβαρύνουν.

Έτσι, με την επιστροφή μας θα ήταν καλό να το φροντίσουμε. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πάμε το αυτοκίνητο μας για ένα καλό πλύσιμο εντός και εκτός, ενώ το ιδανικότερο θα ήταν να κάνουμε και έναν βιολογικό καθαρισμό.

Όλα αυτά μπορεί να σας ακούγονται ακριβά, όμως με τις προσφορές που θα δείτε παρακάτω είναι σίγουρο ότι θα το ξανασκεφτείτε.

Ανανέωσε το αμάξι σου από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού

Bιολογικός καθαρισμός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με 29€

29€ για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας, Ι.Χ. - SUV - Jeep, σε καθίσματα, ταπετσαρία, ουρανό, a/c, αεραγωγούς, μοκέτα πορτμπαγκάζ καθώς και απολύμανση με όζον, με συνοδεία γραπτής εγγύησης από το “Auto Moto Spa” στη Μεταμόρφωση, αρχικής αξίας 150€. Έκπτωση 81%!!!!

Ανανέωσε το αμάξι σου από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού

Καθαρισμός αυτοκινήτου με 7 υπηρεσίες σε top τιμή στη Νέα Φιλαδέλφεια με 11,9€!

11,9€ για μία super προνομιακή και προσεγμένη φροντίδα αυτοκινήτου (Ι.Χ ή τζιπ) που περιλαμβάνει πλύσιμο εξωτερικό με ενεργό αφρό, εσωτερικό καθαρισμό, ενυδάτωση πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών καμπίνας με γαλάκτωμα, καθάρισμα ζαντών, γυάλισμα ελαστικών με σιλικόνη, απολύμανση, απόσμωση, αποστείρωση καμπίνας και air-condition, εξωτερικό κέρωμα με Teflon και κρυσταλλοποίηση παρ-μπριζ, από το “Αύρα Car Wash” στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 69%!!!!

Ανανέωσε το αμάξι σου από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού

Πλήρης μικροβιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου σε προσφορά με 10€!

10€ για ένα εξαιρετικό πακέτο πλήρους μικροβιολογικού καθαρισμό του αυτοκινήτου σας που περιλαμβάνει 1) καθαρισμό με ξηρό ατμό 2) καθαρισμό των αεραγωγών του A/C 3) ενυδάτωση ταμπλό 4) απολύμανση καμπίνας με γεννήτρια όζοντος, 5) αρωματισμό καμπίνας, 6) εξωτερικό πλύσιμο, 7) υγρό κέρωμα 8) αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ 9) καθαρισμό με ατμό των ζαντών 10) ενυδάτωση ελαστικών, στο "Faliro Safe Park" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 45€. Έκπτωση 78%!!!!

Ανανέωσε το αμάξι σου από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού

Πλύσιμο αυτοκινήτου στο χέρι μέσα έξω ή βιολογικός καθαρισμός από 4€!

Πλήρες πλύσιμο αυτοκινήτου, μέσα - έξω, στο χέρι με ολοκληρωμένη περιποίηση όλων των σημείων (πλαστικά, δερμάτινα, ζάντες) ή εξωτερικό πλύσιμο και πλήρη εσωτερικό βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, από την "Elin Park Athens" στο κέντρο - έκπτωση έως 59%!!!

- 4€ για οποιοδήποτε αυτοκίνητο κατηγορίας mini (smart, fiat 500 κ.τ.λ), αρχικής αξίας 8€

- 4,9€ για οποιοδήποτε αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας, αρχικής αξίας 10€

- 13,9€ για 3 (τρία) πλυσίματα για οποιοδήποτε αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας, αρχικής αξίας 30€

- 29€ για εξωτερικό πλύσιμο και πλήρη εσωτερικό βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, από 70€

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ