SPORT24

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Αγόρασε τα γυαλιά που ταιριάζουν στο δικό σου μοναδικό στυλ σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Το Sport24.gr σου προτείνει τα καλύτερα της αγοράς, σε σούπερ οικονομικές τιμές.

Το καλοκαίρι βρίσκεται μπροστά μας και τα γυαλιά ηλίου αποτελούν αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Το Sport24.gr έψαξε και βρήκε τις καλύτερες ευκαιρίες της αγοράς και σας τις προτείνει. Δείτε γυαλιά με στυλ σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου Breo Two Tone Mirror - 39,96€ από 49,95€ (Έκπτωση 20%)

Γυαλιά ηλίου από τη Breo. Διαθέτουν ειδική κατασκευή ώστε να παραμένουν σταθερά και να μην επηρεάζονται από τον ιδρώτα του προσώπου και βάρος μόλις 27 g.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου Breo Uptone Ice - 36,76€από 45,95€ (Έκπτωση 20%)

Οι φακοί τους είναι από σκληρό υλικό υψηλής ποιότητας και παρέχουν προστασία UV και πλήρη αντανάκλαση του χρωματικού φάσματος. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και υφασμάτινη θήκη που προφυλάσσει από τυχόν γρατζουνιές και χτυπήματα.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου Komono Allen Black Rubber - 50,15€ από 59,00€ (Έκπτωση 15%)

Unisex γυαλιά ηλίου τηςKomono . Ντεγκραντέ φακός, σκελετός με ματ υφή ενώ παρέχουν απόλυτη προστασία 400 U.V.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Clement μελί γυαλιά ηλίου KOMONO - 65,00€

Μελί γυαλιά ηλίου με εφέ ταρταρούγας σε καφέ χρώμα. Για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά άριστης ποιότητας και χάρη στο ιδιαίτερο χρώμα τους θα σας χαρίσουν μοναδικές stylish εμφανίσεις.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου DUNBARR SPITFIRE μαύρα - 49,00€

Γυαλιά ηλίου με μαύρο σκελετό και φακούς καθρέφτες που θα γίνουν σύμμαχοί σας ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου αλλά και στα αδιάκριτα βλέμματα. Φορέστε τα κάθε εποχή το χρόνου με οποιοδήποτε outfit για minimal αποτέλεσμα.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου Breo - 31,96€από 39,95€ (Έκπτωση 20%)

Γυαλιά ηλίου από τη Breo. Διαθέτουν ειδική κατασκευή ώστε να παραμένουν σταθερά και να μην επηρεάζονται από τον ιδρώτα του προσώπου και βάρος μόλις 27 g. Οι φακοί τους είναι από σκληρό υλικό υψηλής ποιότητας και παρέχουν προστασία UV και πλήρη αντανάκλαση του χρωματικού φάσματος.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου Breo Edge Sunglasses Charcoal - 47,96€από 59,95€ (Έκπτωση 20%)

Η σειρά Edge, με συνδυασμούς χρωμάτων είναι ιδανική για sporty chic εμφανίσεις. Οι φακοί από Polycarbonate εξασφαλίζουν πλήρη αντηλιακή προστασία και ο soft touch σκελετός τα διατηρεί σταθερά χωρίς να επηρεάζονται από τον ιδρώτα του προσώπου

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου Sunski Headlands Blue - 67,15€από 79,00€ (Έκπτωση 20%)

Τα νέα Sunskis με ματ μαύρο σκελετό προσδίδουν μια σύγχρονη "πινελιά" σε ένα κλασσικό στυλ. Έντονα χρώματα, διαχρονικό design, polarized φακοίγια κάθε εμφάνιση στην παραλία, το βουνό ή την πόλη.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου Breo Sundown - 49,52€από 61,90€ (Έκπτωση 20%)

Unisex γυαλιά ηλίου από τηνBreo. Κοκκάλινος, ελαφρύς σκελετός με ματ τελείωμα, απαλά στο άγγιγμα χάρη στην τεχνολογία Soft-TRM, 100% φιλτράρισμα των ακτίνων UVA, UVB & UVC.

Γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Γυαλιά ηλίου KOMONO RIVIERA CRAFTED COLLECTION - 90,50€

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του οίκου να ξεπερνά τα όρια, η σειρά Crafted είναι μία ωδή στην αυθεντική δεξιοτεχνία. Για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά άριστης ποιότητας που θα αναγνωρίσετε από την πρώτη κιόλας ματιά χαρίζοντας απαράμιλλα εκλεπτυσμένο στυλ σε κάθε εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ