SPORT24

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Κάποια παιχνίδια στη ζωή δεν μπορείς να τα χάσεις, αξίζει να τα χαρείς. Το Sport24.gr καταθέτει 10 προτάσεις για επιτραπέζια παιχνίδια που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Στο άκουσμα της λέξης παιχνίδι το μυαλό των "μεγάλων" κάνει μαγευτικούς συνειρμούς και προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο για να τους θυμίσει πως αυτό αποτελεί ό,τι ωραιότερο υπάρχει στον ελεύθερο χρόνο ενός μικρού παιδιού.

Αν δε προστεθεί και η λέξη επιτραπέζιο, τότε δημιουργείται η ιδανική αρμονία, το τέλειο πάντρεμα, με όλες τις ηλικίες να γίνονται "ένα" και τη διασκέδαση να γίνεται αυτόματα κτήμα όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είτε για δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα είτε για δώρο στους εαυτούς μας; Η γνώση και η διασκέδαση είναι ανεκτίμητα πράγματα, πόσο μάλλον όταν αυτά μπορούν να συνδυαστούν και να προσφέρουν μία μοναδική και ανεξάντλητη πηγή χαράς.

Το Sport24.gr δεν μένει έξω από το... παιχνίδι, κάνει τις προτάσεις του και σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε την επιλογή της αρεσκείας σας μέσα από μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών, ανάλογα με το γούστο του καθενός. Η διασκέδαση τώρα αρχίζει!

Επιτραπέζιο Κάισσα Χόμπιτ - Η Ερημιά του Νοσφιστή - € 29, 94

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Το αναπάντεχο ταξίδι συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, ο Bilbo και οι Νάνοι πρέπει να αντιμετωπίσουν ύπουλες αράχνες και να γλιτώσουν από τα εχθρικά Ξωτικά του Δάσους. Ο πιο επικίνδυνος εχθρός τους όμως είναι ο Δράκος Smaug, ο οποίος βρίσκεται στο Μοναχικό Βουνό και φυλάει τους θησαυρούς που κάποτε έκλεψε από τους Νάνους. Όμως οι ήρωες μας δεν είναι αβοήθητοι. Ξανά και ξανά επιτίθενται στον Smaug και τον αναγκάζουν να οπισθοχωρήσει. Θα τα καταφέρουν να φτάσουν όλοι στο Μοναχικό Βουνό; Γιατί μόνο τότε θα κερδίσουν! Με πολλές φωτογραφίες από την ομότιτλη ταινία, το παιχνίδι αυτό θα σας προσφέρει ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν!

Taboo - € 19,99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Διασκέδασε με την παρέα σου με το ανανεωμένο Taboo.. Περιέχει περισσότερες από 1000 νέες λέξεις. Κάνε την ομάδα σου να μαντέψει τη σωστή λέξη. Πρόσεξε όμως να μη χρησιμοποιήσεις τις απαγορευμένες λέξεις Taboo! Θα είσαι ο καλύτερος παίκτης;

Tichu Παιχνίδι με Κάρτες - € 9,99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Μια μικρή αλλά θαυματουργή τράπουλα με 56 κάρτες... Ο Δράκος, ο Φοίνικας, ο Σκύλος και το Majong περιμένουν να τα απελευθερώσεις για να "χτυπηθούν" σε μια νέα παρτίδα Tichu! Ένα γρήγορο και έξυπνο παιχνίδι με κάρτες, όπου προσπαθείς να απαλλαγείς από τις κάρτες σου αλλά και να μαζέψεις πόντους. Η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να μαζέψει 1000 πόντους είναι η νικήτρια. Προσοχή! Το Tichu είναι ιδιαίτερα κολλητικό: αν αρχίσεις, δύσκολα θα ξεκολλήσεις...

Real Fun Επιτραπέζιο Θάρρος Ή Αλήθεια - € 14.99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Real Fun Επιτραπέζιο Θάρρος Ή Αλήθεια Το αγαπημένο παιχνίδι, τώρα και σε επιτραπέζιο για παίκτες αλλά και ομάδες! Έξυπνες ζαριές, ερωτήσεις, προκλήσεις και ποτάκια θα δημιουργήσουν μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα! Μυστικά, κρυφοί πόθοι και συνήθειες θα αποκαλυφθούν! Περιέχει: ταμπλό, 100 κάρτες, 6 πιόνια, ζάρι, οδηγίες.

Επιτραπέζιο UNO Νέες Κάρτες - € 4.99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

To No 1 παιχνίδι καρτών! Εύκολο να το μάθετε, δύσκολο να το αφήσετε! Προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε γρήγορα τις κάρτες ταιριάζοντας το χρώμα, αριθμό ή σύμβολο! Χρησιμοποιείστε τις Κάρτες Δράσης εναντίον των αντιπάλων σας για να βγείτε πρώτοι! Και μην ξεχάσετε... όταν μείνετε με μία κάρτα φωνάξτε UNO!

Επιτραπέζιο ΝΑΙ ή ΟΧΙ - € 24.99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Επιτραπέζιο παιχνίδι δράσης με περισσότερες από 900 ερωτήσεις. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Ο παίκτης που θα απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις χωρίς λάθη είναι ο νικητής.

Επιτραπέζιο Jenga - € 14.99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Απόκτησε τώρα το Jenga Classic και πέρασε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με την παρέα σου! Χτίσε τον πύργο και μετακίνησε τα τουβλάκια από κάτω προς τα πάνω, αλλά πρόσεχε μην πέσει και σε πλακώσει! Ένα κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με ξύλινα τουβλάκια, κατάλληλο για όλη την οικογένεια ή την παρέα σου!

Επιτραπέζιο Best Of Tv & Cinema AS 1040-20146 - € 19.99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Το BEST of TV & CINEMA είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι ερωτήσεων για όλες τις ταινίες και σειρές που ξέρουμε και αγαπάμε. Οι ερωτήσεις του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και αφορούν γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες λαμβάνουν διεθνή και εγχώρια αναγνωσιμότητα. Περιλαμβάνει 1600 ερωτήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας το βασικό χαρακτηριστικό των οποίων είναι ότι απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Επιτραπέζιο Κάισσα Uluru - € 9.99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Όταν κοιμούνται το βράδυ, τα άγρια ζώα της Αυστραλίας γίνονται ονειροπούλια, τα οποία χορεύουν ξέφρενα γύρω από το ιερό βουνό Uluru. Μετά το χορό, καθένα τους έχει μια επιθυμία: να επιλέξει πού, και ανάμεσα σε ποια άλλα πουλιά, θα προσγειωθεί! Οι παίκτες εδώ πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί, αν οι επιθυμίες των πουλιών δεν εκπληρωθούν, θα αρχίσει να βρέχει πόντους ποινής. Μόλις ανατείλει ο ήλιος, οι πόντοι προστίθενται και ο παίκτης με τους λιγότερους πόντους είναι ο νικητής! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες ηλικίας 8 ετών και άνω.

Επιτραπέζιο Κάισσα Παλέρμο: Το Μεγάλο Ξεκαθάρισμα - € 14.99

Επιτραπέζια παιχνίδια για μια ζωή

Στην ήσυχη πόλη του Παλέρμο μια σειρά από δολοφονίες διαταράσσουν την ηρεμία των πολιτών. Η Μαφία έχει απλώσει τα δίχτυα της και κάθε βράδυ ο αριθμός των θυμάτων μεγαλώνει. Οι πολίτες του Παλέρμο πασχίζουν να ανακαλύψουν τους ενόχους. Όμως ποιον να εμπιστευτούν; Κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Ένα είναι σίγουρο όμως: Όλοι παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή την ιστορία! Το “Παλέρμο: Το Μεγάλο Ξεκαθάρισμα” είναι μια νέα εκδοχή του γνωστού παιχνιδιού παρέας στο οποίο οι αθώοι πολίτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τους μαφιόζους ανάμεσα τους. Σε αντίθεση όμως με άλλες εκδόσεις του παιχνιδιού, εδώ ΟΛΟΙ οι αθώοι πολίτες μπορούν να έχουν ένα δικό τους ρόλο με μια κρυφή ιδιότητα που θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τους ενόχους. Επιπλέον, κάρτες ενεργειών δίνουν νέες δυνατότητες για συλλογή πληροφοριών, μπλόφες και αποκαλύψεις ενόχων! Όταν όμως κανείς δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν, πόσο αποτελεσματικά θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε όλα αυτά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ