QUIZ

Video Quiz: Εσύ μπορείς να κοιτάς μπροστά;

Video Quiz: Εσύ μπορείς να κοιτάς μπροστά;
INTIME SPORTS

Οι Εθνικές ομάδες πόλο και βόλεϊ ανδρών και γυναικών, οι Μιλλούση και Πετρούνιας στην γυμναστική, καθώς και το δίδυμο Τσιαρτσιάνη-Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ έχουν την υποστήριξη του Stoiximan.gr. Πόσο καλά γνωρίζετε το παρελθόν τους; Πάρτε μέρος στο video quiz του Sport24.gr.

Πόσο καλά γνωρίζετε τις ομάδες και τους αθλητές που βρίσκονται υπό την "σκέπη" του Stoiximan.gr ; Άλλωστε, αποτελούν την αφρόκρεμα του ελληνικού αθλητισμού, έχοντας προσφέρει αναρίθμητες επιτυχίες σε κορυφαίες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών με το χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η αντίστοιχη των ανδρών με το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Μόντρεαλ πριν μια δεκαετία, το βόλεϊ ανδρών και γυναικών που θέλει να καθιερωθεί στην ελίτ και από 'κει και πέρα αθλητές και αθλήτριες με εκτόπισμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας στην ενόργανη γυμναστική, καθώς και το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο στο μπιτς βόλεϊ που απαρτίζεται από τις Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη. Το Stoiximan.gr ακολουθεί την πορεία τους και τους στηρίζει για να πετύχουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Η... μπάλα περνάει στους αναγνώστες του Sport24.gr που καλούνται να επιδείξουν τις γνώσεις τους σχετικά με σημαντικές στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, με την ελπίδα να επαναληφθούν στο μέλλον.

TAGS QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ