QUIZ

Πόσο καλά γνωρίζεις την καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ;

Πόσο καλά γνωρίζεις την καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ;

Δεκαέξι ερωτήσεις για την καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ, όσα και τα χρόνια του στη Λίβερπουλ. Πόσο καλά γνωρίζεις την λαμπρή πορεία του κάπτεν των "Reds"; Η... μπάλα στα πόδια των αναγνωστών του Sport24.gr.

Μια διαδρομή λαμπρή και ένδοξη, έστω και αν δεν συνοδεύτηκε με ένα πρωτάθλημα, φορώντας την φανέλα της μεγάλης του αγάπης, της Λίβερπουλ. Ο Στίβεν Τζέραρντ έδωσε την τελευταία του παράσταση στο "Άνφιλντ" απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας όπου η συγκίνηση όλων ήταν πολύ μεγάλη.

Πόσο καλά γνωρίζετε την μέχρι σήμερα πορεία του διεθνούς Άγγλου, η οποία είναι συνυφασμένη με την ομάδα του λιμανιού; Το Sport24.gr "πασάρει" την μπάλα στους αναγνώστες του και τεστάρει τις γνώσεις τους γύρω από την διαδρομή του μεγάλου αρχηγού.

Ένα δυνατό κουίζ που περιλαμβάνει δεκαέξι ερωτήσεις σχετικά με την καριέρα του, όσα και τα χρόνια που έπαιξε στη Λίβερπουλ. Δυο εξ αυτών αφορούν και το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, το οποίο τίμησε όσο λίγοι, έστω και αν δεν κατάφερε να γευτεί μια επιτυχία σε EURO ή Παγκόσμιο Κύπελλο.

TAGS QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ