PICK N POP

Pick n Pop: Ο ΠΑΟ, ο Μπουρούσης και το Βερολίνο

Pick n Pop: Ο ΠΑΟ, ο Μπουρούσης και το Βερολίνο

Το 8ο για τους "8". Το Pick'n'Pop επιστρέφει και παίζει στην Euroleague. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος ζήτησε από τους Βαγγέλη Αγγέλου και Ηλία Ζούρο να αναλύσουν τους προημιτελικούς: ο Παναθηναϊκός, ο Μπουρούσης της Λαμποράλ, οι Έλληνες προπονητές της Ρωσίας και οι διεισδυτικές ματιές σε τακτικά ζητήματα και όχι μόνο.

Το όγδοο podcast του Sport24.gr είναι αφιερωμένο στους "8". Της Euroleague. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος ζήτησε από δύο Έλληνες προπονητές με πείρα από τη διοργάνωσηνα αναλύσουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, τη δυναμική του Παναθηναϊκού, τα μυστικά της Λαμποράλ και των άλλων διεκδικητών.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αντιμετώπισε φέτος τις 5 από τις 8 ομάδες που συνεχίζουν. Από το πόστο του ασίσταντ κόουτς στην Αναντολού Εφές εξηγεί τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της κάθε ομάδας, υπογραμμίζοντας παράλληλα άλλα κομμάτια του παιχνιδιού που κρίνουν τέτοιες σειρές. Ο Ηλίας Ζούρος που έχει κοουτσάρει πολλές φορές στο υψηλότερο επίπεδο (Ολυμπιακό, Ζαλγκίρις, Εφές) στέκεται στα σημεία "κλειδιά" των προημιτελικών.

Τι λένε για τον Γιάννη Μπουρούση με τον οποίο είχαν συνεργαστεί; Και τι για τον Παναθηναϊκό; Ποιους βλέπουν στο φάιναλ-φορ και ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στη διοργάνωση ως τώρα.

Τα Podcasts μπορείτε να τα ακούτε μέσω του player, μπορείτε να τα βρίσκετε κάνοντας εγγραφή στο αντίστοιχο κανάλι στο Soundcloud και να τα κατεβάζετε ( μέσω itunes ) για να τα ακούσετε με την ησυχία σας ή παρέα με οποιαδήποτε μαζοχιστική τάση σας διακρίνει.

Pick'n'Pop #8

  • O Βαγγέλης Αγγέλου τονίζει τι έχει σημασία στους "8".
  • Το κλειδί για το Παναθηναϊκός-Λαμποράλ
  • "Διαβάζοντας" τα άλλα τρία ζευγάρια
  • Ο Ηλίας Ζούρος αναλύει τους "Βάσκους"
  • Ουίλιαμς μα περισσότερο η ομάδα
  • Βγάζοντας το καπέλο σε ομάδες και παίκτες

Σ' αυτό το link μπορείτε να κατεβάσετε τα Podcasts του Sport24.gr μέσω iTunes

Ακούστε τα προηγούμενα Podcast του Sport24.gr

Pick'n'Pop # 1 : Τι φάση με τους Warriors;

Pick'n'Pop #2: Η ανασκόπηση της χρονιάς

Pick'n'Pop #3: Τελικά είναι ο Μέσι ποδοσφαιρικός GOAT;

Pick'n'Pop #4: Μήπως πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο με τον Ζιοβάνι;

Pick'n'Pop #5: Το δικό μας Top-10 των καλύτερων NBAers στην ιστορία

Pick'n'Pop #6: Το φαινόμενο Ομπράντοβιτς

Pick'n'Pop #7: Τι θα γίνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

TAGS PICK N POP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ