ΣΤΗΛΕΣ

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, έμεινε στην Γκιμαράες κι απολύθηκε!

Maritimo's coach Pedro Martins reacts during their Europa League group D soccer match with Bordeaux Thursday, October 25 2012, at Maritimo's Barreiros stadium in Funchal. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Octavio Passos)
Maritimo's coach Pedro Martins reacts during their Europa League group D soccer match with Bordeaux Thursday, October 25 2012, at Maritimo's Barreiros stadium in Funchal. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Octavio Passos) AP

Ο Πορτογάλος προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος απασχόλησε δύο φορές τον Ολυμπιακό, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γκιμαράες.

Η εντός έδρας συντριβή (0-5) της Βιτόρια Γκιμαράες από την Μπράγκα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Primeira Liga, έφερε και την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία των "κονκισταδόρες"

Ο 47χρονος Πορτογάλος προπονητής αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού για τον πάγκο των "ερυθρολεύκων" τόσο κατά το καλοκαίρι (τελικά επέλεξε τον Μπέσνικ Χάσι), όσο και σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής και κατά τον Δεκέμβριο (όταν τελικά επέλεξε τον Όσκαρ Γκαρθία για να αντικαταστήσει τον Τάκη Λεμονή).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ