ΣΤΗΛΕΣ

Το είπε και το έκανε ο Μπεργκ, δάνεισε το σπίτι του σε τέσσερις Σουηδούς φιλάθλους

Sweden's Marcus Berg, right, head the ball as South Korea's Ki Sung-yueng looks at him during the group F match between Sweden and South Korea at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Sweden's Marcus Berg, right, head the ball as South Korea's Ki Sung-yueng looks at him during the group F match between Sweden and South Korea at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Μάρκους Μπεργκ τήρησε την υπόσχεση του και φιλοξένησε τέσσερις φιλάθλους της Εθνικής Σουηδίας στο σπίτι του για να δουν το πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Σουηδία και τη Νότια Κορέα.

Ο Μάρκους Μπεργκ είχε ενημερώσει πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ότι στην διάρκεια του και συγκεκριμένα πριν το πρώτο ματς κόντρα στη Νότια Κορέα θα πρόσφερε το σπίτι του στο Γκέτεμποργκ σε έναν φίλαθλο της Σουηδίας για να μείνει εκεί για τέσσερις μέρες και να μπορέσει να δει την αναμέτρηση καθισμένος στον καναπέ του Μπεργκ.

Μάλιστα είχε σημειώσει πως το ψυγείο θα είναι γεμάτο για να μπορεί να πάρει ότι θέλει και θα του έκανε και το τραπέζι σε ένα εστιατόριο της περιοχής. Το μόνο που ζητούσε ο Μπεργκ ήταν απ' αυτόν που θα κερδίσει τον διαγωνισμό να μην καπνίζει, να μην έχει κατοικίδιο και να φροντίζει τα λουλούδια του.

Οι τυχεροί βρέθηκαν και απόλαυσαν την πρεμιέρα της Σουηδίας και την επικράτηση επί της Νότιας Κορέας μέσα από το σπίτι του Μπεργκ. Ο Jesper Bergkvist μάλιστα που ήταν ο ένας εκ των τυχερών μίλησε στην expressen για την εμπειρία αυτή λέγοντας: "Συμπλήρωσα μια αίτηση γιατί ήθελα να μείνω στο διαμέρισμα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Εμείς απλά έπρεπε να φροντίσουμε τα λουλούδια, να εξερευνήσουμε την πόλη, να διασκεδάσουμε και να φωνάζουμε στην διάρκεια του ματς. Και τα καταφέραμε όλα, οπότε αποστολή εξετελέσθη και ο Μάρκους θα είναι χαρούμενος".

Δείτε εδώ σε βίντεο το θέμα της expressen.se

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ