ΣΤΗΛΕΣ

Το "αντίο" του Σισέ με τη μητέρα του, τον Γκιρού και αυτογκόλ

Το "αντίο" του Σισέ με τη μητέρα του, τον Γκιρού και αυτογκόλ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε εντός έδρας αγώνα της Ιβερντόν και η διοίκηση της ομάδας είχε φέρει κρυφά στο γήπεδο τη μητέρα του και τον Γκιρού. Έβαλε αυτογκόλ ο Γάλλος. (VIDEOS)

Η διοίκηση της Ιβερντόν είχε ετοιμάσει μία ξεχωριστή ημέρα για τον Τζιμπρίλ Σισέ στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Γάλλου επιθετικού με τη φανέλα της ομάδας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είχε πολλές εκπλήξεις τόσο πριν το ματς, όσο και μετά από αυτό.

Η Ιβερντόν αντιμετώπιζε την Μπαβουά στο μεγάλο ντέρμπι και όπως ήταν φυσιολογικό όλοι ήθελαν τη νίκη.

Μόνο που η διοίκηση της ομάδας είχε ετοιμάσει μία έκπληξη στον Τζιμπρίλ Σισέ σε συνεργασία με τον Άντονι Μπραϊζάτ. Ο πρόεδρος της Ιβερντόν, Μάριο Ντι Πιετραντόνιο, μπήκε στα αποδυτήρια την ώρα που ο προπονητής μιλούσε στους παίκτες πριν από τη σέντρα. Τότε τον διέκοψε και ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι η συνεργασία μαζί του ολοκληρώνεται και πως ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Εκείνη τη στιγμή μέσα στα αποδυτήρια μπήκε ο Γκι Ρου! Ο Τζιμπρίλ Σισέ με το που είδε τον προπονητή με τον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ξέσπασε σε κλάματα και έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Ο Γκι Ρου από την πλευρά του μιλώντας προς τους υπόλοιπους παίκτες είπε: "Αγαπητοί παίκτες της Ιβερντόν. Ποτέ να μην ξεχάσετε την ευκαιρία που είχατε να παίξετε με τον Τζιμπρίλ Σισέ".

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Όλα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου είχαν δημιουργήσει έναν διάδρομο για να αποθεώσουν τον Γάλλο επιθετικό και στο κέντρο του γηπέδου υπήρχε ένα μεγάλο πανό που έγραφε "Ευχαριστούμε Τζιμπρίλ". Ο Γάλλος εμφανώς συγκινημένος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τα παιδιά του και κατευθύνθηκε προς τη σέντρα. Εκεί όμως τον περίμενε και η τρίτη έκπληξη.

Πέρα από τον Γκι Ρου στο γήπεδο είχε καταφτάσει υπό άκρα μυστικότητα και η μητέρα του Τζιμπρίλ Σισέ η οποία τον αγκάλιασε και του έδωσε μία ανθοδέσμη. Η συγκίνηση στο πρόσωπο του Γάλλου ήταν κάτι παραπάνω από φανερή, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έκλαψε την ώρα που αποχαιρετούσε τους φιλάθλους της Ιβερντόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης το ματς πήγε εξαιρετικά για την Ιβερντόν η οποία επιβλήθηκε με 3-1, όχι όμως και για τον Σισέ που σκόραρε ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ με κεφαλιά στο 88' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Δείτε πλάνα από την είσοδο του μαζί με τα παιδιά του στον αγωνιστικό χώρο.



Το αυτογκόλ του Γάλλου με το οποίο έγινε το τελικό 3-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ