ΣΤΗΛΕΣ

"Όχι" από FIFA, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

"Όχι" από FIFA, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
Κουτσοκούμνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έστειλε μόνος του επιστολή στην παγκόσμια Ομοσπονδία ενόψει της άφιξης Κουτσοκούμνη στην Ελλάδα, καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν συμφώνησαν.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έρχεται στα τέλη της εβδομάδας στην Ελλάδα για σειρά επαφών ώστε να συγκροτήσει την "επιτροπή εξομάλυνσης" που θα κληθεί να "τρέξει" την ΕΠΟ και τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν μέχρι τις 31 Μαϊου, dead line στην οποία πρέπει να έχουν διεξαχθεί οι αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία.

Το παρών στις συζητήσεις ζήτησε να δώσει ο Παναθηναϊκός με επιστολή που έστειλε στην παγκόσμια και την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Μια επιστολή που είχε την υπογραφή του Χρήστου Παναγόπουλου και εστάλη απευθείας στην UEFA και όχι μέσω της ΕΠΟ όπως είθισται και σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Η απάντηση όμως, που πήρε δια στόματος του εκπροσώπου της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ήταν αρνητική καθώς όπως μεταφέρθηκε στους “πράσινους” στις επαφές δεν θα είναι παρόντες ούτε παράγοντες ομάδων, ούτε πρόεδροι ή παράγοντες Ενώσεων, αλλά μόνο εκπρόσωποι της ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα, πριν στείλει την επιστολή, ενημέρωσε τους συμμάχους του στην αντιπολίτευση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά πήρε αρνητική απάντηση καθώς δεν συμφωνούσαν με την ενέργεια αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ