ΣΤΗΛΕΣ

Οι τρεις όροι του Μπεργκ για να μείνεις τσάμπα στο εξοχικό του!

Sweden's Marcus Berg celebrates his goal against Bulgaria, during the World Cup Group A qualifying soccer match between Bulgaria and Sweden at Vassil Levski Stadium in Sofia, Bulgaria, Thursday Aug. 31, 2017. (AP Photo/STR)
Sweden's Marcus Berg celebrates his goal against Bulgaria, during the World Cup Group A qualifying soccer match between Bulgaria and Sweden at Vassil Levski Stadium in Sofia, Bulgaria, Thursday Aug. 31, 2017. (AP Photo/STR) AP PHOTO/STR

Το εξοχικό του με το ψυγείο γεμάτο είναι πρόθυμος να δώσει για πέντε ημέρες ο Μάρκους Μπεργκ σε έναν οπαδό της Σουηδίας, αρκεί να μην καπνίζει και να του... ποτίζει τα λουλούδια.

Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να άφησε την Γκέτεμποργκ το 2007 και από τότε να αγωνίζεται στο εξωτερικό, ωστόσο κράτησε δεσμούς με την πόλη, καθώς έχει ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικών μέτρων στο Βάσασταν για τις καλοκαιρινές του αποδράσεις.

Ο 31χρονος στράικερ θα δώσει παρών με την εθνική Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και θέλοντας να ανταποδώσει λίγη από την αγάπη και την στήριξη των οπαδών, θα δώσει το διαμέρισμα του σε έναν τυχερό συμπατριώτη του για το διάστημα 15-19 Ιουνίου, προκειμένου να παρακολουθήσει από εκεί το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Νότιο Κόρεα.

"Οι Σουηδοί οπαδοί είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και αυτός είναι ένας τρόπος να ανταποδώσω την υποστήριξη και την αγάπη που μας έδειξαν μέχρι να προκριθούμε σε αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό πάρτι του καλοκαιριού. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε ο φιλοξενούμενος μου να χαρεί το σπίτι μου", δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Οι προϋποθέσεις για να είναι κάποιος ο τυχερός είναι απλές: να είναι πάνω από 18 ετών, ευπρεπής, υπεύθυνος, μη καπνιστής, να μην έχει κατοικίδιο και να... ποτίζει τα λουλούδια!

Ο Μπεργκ από την πλευρά του θα έχει το ψυγείο γεμάτο και πληρωμένο γεύμα στο αγαπημένο του εστιατόριο στην περιοχή!

AP Photo/STR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ