ΣΤΗΛΕΣ

Ο σωσίας του Σαλάχ τους έχει τρελάνει όλους

Liverpool's Mohamed Salah, 2nd right, celebrates with his teammates their side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Σαλάχ (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ αφήνει άφωνη όλη την Ευρώπη με τα φετινά του κατορθώματα αλλά στην Αίγυπτο υπάρχει και ο σωσίας του ο οποίος έχει τρελάνει άπαντες στη χώρα του. (PICS)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τρελαίνει όλη την Ευρώπη με τα κατορθώματα του τη φετινή σεζόν και τις επιδόσεις του με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Στην πατρίδα του όμως ένας συμπατριώτης που μοιάζει σαν μια σταγόνα νερό με τον Σαλάχ έχει φροντίσει να τρελαίνει άπαντες με την ομοιότητα που έχει με τον παίκτη της Λίβερπουλ.

Ο λόγος για τον Αχμέντ Μπαχάα ο οποίος έχει επωφεληθεί από την τρομερή ομοιότητά του με τον σούπερ σταρ των "κόκκινων" καθώς χάρη σε αυτήν έχει βρει θέση ουκ ολίγες φορές στην τηλεόραση της χώρας του κάνοντας ρεπορτάζ στο δρόμο και κάνοντας τους Αιγύπτιους να νομίζουν ότι μιλούν με τον ίδιο τον Σαλάχ .

Ο αληθινός Σαλάχ και ο σωσίας είχαν μάλιστα και την πρώτη τους γνωριμία το 2016 την οποία μοιράστηκε ο Μπαχάα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες:

مبروك يافخر مصر the King of the world

A post shared by Ahmed Bahaa (@ahmedbahaa87) on


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ