ΣΤΗΛΕΣ

Ο πυρετός του πεισματάρη και το "δικό σου είναι ρε!"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η σπουδαία νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΚ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το βράδυ της Κυριακής (1/10) είχε και... αφανείς ήρωες πέρα από τους δύο σκόρερ του αγώνα.

Ο Μιχάλης Μανιάς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο δικέφαλο από την Παρασκευή και δεν πήρε φανέλα βασικού κόντρα στην ΑΕΚ. Ο παίκτης όμως που προόριζε για την 11άδα ο Σάββας Παντελίδης, σήκωσε πυρετό ενώ και η φωνή του είχε κλείσει.

Ο λόγος για τον Τάσο Δουβίκα ο οποίος αψήφησε το κρυολόγημα και όχι μόνο έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 74 λεπτά, αλλά από το δικό του πείσμα στη μονομαχία του με τον Βινίσιους, προήλθε το 1-0 του Αστέρα.

Ο 18χρονος μετά τις δύο πολύ καλές παρουσίες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό, έδειξε και απέναντι στην Ένωση ότι το μέλλον είναι μπροστά του.

Καλτσάς σε Κώτσιρα: "Δικό σου είναι ρε!"

Χαμόγελα όμως στον Αστέρα και για τον Γιάννη Κώτσιρα που κλήθηκε για άλλη μία φορά να κλείσει την τρύπα στο δεξιό άκρο της άμυνας, αν και η φυσική του θέση είναι χαφ. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα αυτό που έγινε στο δεύτερο τέρμα της ομάδας.

Την ώρα που ο Μιχάλης Μανιάς εκτελεί τον Τσιτώντα για το 2-0, ο Νίκος Καλτσάς τρέχει στον Γιάννη Κώτσιρα και του φωνάζει: "Δικό σου είναι ρε!". Η φάση ξεκίνησε από άλλη μία επέμβαση του νεαρού, συνεχίστηκε με σκληρό φάουλ πάνω στον Καλτσά με τον ρέφερι να αφήνει πλεονέκτημα και τον Μουνάφο να βγάζει τετ-α-τετ τον Μανιά.

Κόσμος και πάθος

Ικανοποίηση όμως στους Αρκάδες και για την προσέλευση του κόσμου αλλά και για το πάθος των παικτών οι οποίο στο τέλος έτρεξαν στην κερκίδα των οργανωμένων και τους έδωσαν τις φανέλες τους. Πιο... τρελαμένος έμοιαζε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που δείχνει να αφήνει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό, συνθέτοντας ένα πολύ καλό δίδυμο στα στόπερ με τον νεαρό Πασαλίδη που ήδη είναι στα ραντάρ των μεγάλων.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αστέρας στο πρωτάθλημα επί Παντελίδη (Καραϊσκάκης, Πηγάδια, ΑΕΚ) έχει δεχθεί ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό και αυτό με πέναλτι.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους περίπου 4.000 θεατές ήταν ο πρώην αρχηγός του Αστέρα και νυν του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, αλλά και ο πρώην τεχνικός του Αρκαδικού και νυν της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ